pátek 29. března 2024 Taťána

Policisté vypátrali ženu, která byla stíhána pro majetkovou trestnou činnost. Při domovní prohlídce u ní našli drogy

Prostějovští policisté vypátrali 25. ledna dopoledne třiatřicetiletou ženu, na kterou byl státním zástupcem vydán souhlas k zadržení pro majetkovou trestnou činnost.

Policisté zjistili, že žena se má pohybovat v okolí Husova náměstí v Prostějově. Díky tomuto poznatku pak ženu zadrželi v Mojmírově ulici. 

„Při osobní prohlídce pak policisté u ženy nalezli více než 2,5 gramu drogy pervitin. Věc si převzali kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Ve středu 27. února 2019 si žena od kriminalistů převzala usnesení o zahájení trestního stíhání pro uvedený přečin. Za ten jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. Při následné domovní prohlídce pak policisté v místě podezřelé zajistili řádově desítky gramů bílé krystalické látky a rostlinné hmoty, u kterých je důvodné podezření, že se jedná o zakázané látky. Zajištěné látky byly odeslány k odbornému zkoumání,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky drogy, policie, pervitin, zadržení

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.