sobota 20. dubna 2024 Marcela

Zfetovaný a opilý agresor napadl hosty v pohostinství. Po jednom muži hodil židli, druhého mlátil pěstmi

Osmatřicetiletý muž ze Šumperska se v sobotu před osmou hodinou večer dopustil výtržnictví, a to v pohostinství v malé obci na Šumpersku.

Muž se choval agresivně a napadal další hosty. Poté, co se pohádal s jedním z hostů, tak po něm hodil židli a dalšího muže napadl údery pěstí. Během incidentu přítomným hostů velmi vulgárně nadával. Předtím než místo opustil, rozbil v alkoholovém opojení dvě skleničky s nealko nápoji, když udeřil do chladničky, ve které byly uložené. V napadání hostů pokračoval před pohostinstvím.

„Agresivního muže policisté zadrželi. Noc pak strávil v policejní cele. Při orientační dechové zkoušce, které se dobrovolně podrobil, mu policisté naměřili 1,76 promile alkoholu v dechu. Zadržený se podrobil také orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní na látku canabis. Vzhledem k tomu, že muž již byl za takový trestný čin opakovaně odsouzen, hrozí mu nyní, v případě prokázání viny a odsouzení, až tříletý trest odnětí svobody,“ řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, tráva, marihuana, alkohol, agresor, pohostinství, výtržnictví

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.