čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Castingu do prestižní modelingové soutěže Elite Model Look se již za pár dní mohou zúčastnit ženy i muži

PR článek

Castingy se budou konat ve dnech od 1. do 15. dubna v obchodních centrech ve všech regionech České republiky.

Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorkou soutěže je topmodelka Denisa Dvořáková, která bude provázet všemi castingy.

Je skvělé mít za sebou téměř tři dekády tak úspěšného projektu, jakým je Elite Model Look v České a Slovenské republice. Schwarzkopf Elite Model Look odstartoval historicky největší počet skvělých modelingových kariér v našich zemích. Rozšíření působnosti soutěže o mužskou divizi přineslo širší záběr v oslovování mladé generace a vyhledávání talentů. Těší mě důvěra, kterou nám na castinzích každý rok projevují tisíce nových tváří a zároveň nás to zavazuje ke splnění očekávání v oblasti managementu kariér vybraných finalistů,“ řekl Sáša Jány, ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR.

Casting proběhne v Šantovce 6. dubna

Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite a získají dárky od partnerů projektu, časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowentafor Elite Model Look, dekorativní kosmetiky ARTDECO a dalších značek od experta na krásu e-shopu s kosmetikou PROFISKIN.cz. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowentana vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost.

Ve většině měst předvedou modelky agentury Elite Model Management Prague nové trendy v oblasti účesů a barev pro rok 2019 –  Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvěčnil známý fotograf Armin Morbach. Všichni zájemci, i z řad doprovodu či přihlížejících, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat zdarma analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.


Do 14 dnů po skončení castingů budou kontaktováni všichni, kteří postoupí do semifinále, jenž se bude konat v červnu v Praze.Vybrané dívky a mladí muži se v srpnu zúčastní finále, které se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu. Vítězka a vítěz národního finále odcestují na 36. ročník světového finále Elite Model Look. 

Další ročník castingů do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2019 pro Českou republiku proběhne v dubnu 2019 v Šantovce, a to 6. dubna v 15:00.

Elite Model Look

Ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management vzejde každý rok budoucí hvězda modelingového průmyslu. Od svého vzniku roku 1983 vyhledává Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se ve více než třiceti zemích světa a každoročně se do ní přihlásí deseti tisíce začínajících modelek a modelů.

Prostřednictvím Elite Model Look byly objevené mnohé známé tváře z titulních stran světových módních časopisů. Soutěž pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti, jako jsou například Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Linda Vojtová (světová vítězka Elite Model Look 2000), Denisa Dvořáková (světová vítězka Elite Model Look 2006), Eva Klímková (světová vítězka Elite Model Look 2013), Barbora Podzimková (světová vítězka Elite Model Look 2014) či Jana Tvrdíková (světová vítězka Elite Model Look 2016). V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992.

Díky struktuře soutěže se každá vítězka a vítěz národního finále účastní mezinárodního finále, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po mole a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem, na jehož konci porota sestavená ze známých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite. Finalisté získávají garantované smlouvy s agenturou Elite v celkové hodnotě 730 000 EUR.


Elite World

Elite World je součástí skupiny Elite Licensing, která se zaměřuje na služby v módním průmyslu a je vlastníkem new yorské modelingové agentury The Society, jenž zastupuje supermodelky jako Adriana Lima či Kendall Jenner. Do portfolia Elite Licensing dále patří modelingová síť Women.

Modelingová agentura Elite byla založena v Paříži v roce 1972 a během svého působení se vypracovala na nejprestižnější agenturu na světě.

Agentura Elite, jako důležitá hybná síla v modelingovém průmyslu, položila základy pro management v modelingu a i nadále pokračuje s inovací ve světě modelingových agentur.

Její přístup k obchodu je založen na prodejní síle, kterou je schopna modelkám dopomoci k dosažení mezinárodní úrovně a takto je posunout až na stupínek supermodelek. O dívky je přitom postaráno na vysoké profesionální úrovni. Jako zastánce etického kodexu v modelingovém průmyslu podporuje agentura Elite přísné dodržování zdravého životního stylu.

Generálním partnerem soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2019 je Schwarzkopf, dalšími partnery jsou Rowentafor Elite Model Look, expert na krásu PROFISKIN.cz a lifestylový internetový magazín FEMINITY. Mediálními partnery jsou rádio Evropa 2, magazín ELLE, JCDecaux a FashionTV Czech&Slovak.

Tisková zpráva | Foto Facebook Elite Model Look

Štítky modeling, model, modelka, casting, Elite Model Look, Elite World

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.