pátek 29. března 2024 Taťána

Nemůžete se zúčastnit charitativního závodu Jeden běh nestačí? Můžete přispět i virtuálním startovným

V sobotu 18. května ve Smetanových sadech u jezírka proběhne od 14:00 sportovní akce, které se mohou zúčastnit dospělí i děti. Již 5. ročník charitativního běhu Jeden běh nestačí pořádá Společnost pro ranou péči. Pro děti ve věku 0–15 let jsou také připraveny tratě. Zúčastnit se můžete kondičního běhu na 2,5 a 5 km nebo hlavního běhu na 10 km. V nabídce jsou i štafetové běhy na 4 x 2,5 km.

Je tu však i výzva pro ty, kteří zrovna běhu neholdují, a zároveň by chtěli podpořit. V tom případě si lze zakoupit takzvané virtuální startovné. Krása tkví v tom, že na trať se místo takového závodníka s virtuálním startovným vyšle nafouknutý balónek s heliem a jeho jménem. To zní dobře, co?

Děti za 100 Kč získají startovací balíček, ve které najdou vodu, nutrend tyčinku, 100 tablet vitamínu C, míč, klobouk, poukaz na párek v rohlíku, ovocný bio sirup a jogurt s müsli.

Dospělí za startovné 300 Kč získají startovací balíček s vodou Nutrend, dále je tam tyčinka Nutrend, sprchový gel, 100 tablet Mg+B6 a poukaz na pivo a párek v rohlíku.

Navíc bude možnost potrénovat s házenkáři Tatranu Litovel, volejbalistkami VK UP Olomouc nebo si zakličkovat s Davidem Rozehnalem. Užijte si lanové aktivity a bubenickou show! Medaile a ceny předá Jiří Dopita, olympijský vítěz z Nagana. Startovné bude věnováno ve prospěch dětí těžce nemocných nebo s postižením v olomouckém regionu.

Vše podstatné o běhu se dozvíte na zde, startovné je možné zakoupit zde.

Autoři | Foto Facebook Středisko rané péče Olomouc

Štítky Jeden běh nestačí

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.