sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se bude vyhlašovat Regionální potravina pro rok 2019

PR článek

Ministerstvo zemědělství opět vyhlásilo soutěž Regionální potravina. Hodnocení vítězných produktů Olomouckého kraje proběhne 12. června v Olomouci. Oceněné výrobky pak budou k ochutnání po celém kraji.

Soutěž se pořádá od roku 2010 a oceněných výrobků nejen v Olomouckém kraji už bylo mnoho. Všechny najdete www.regionalnipotravina.cz

Do soutěže o Regionální potravinu se mohou přihlásit potravinářské a zemědělské výrobky od malých i středních podniků. Cílem je jejich představení místním spotřebitelům, a zároveň podpoření jejich výrobců. V každé kategorii může vyhrát pouze jeden výrobek. Ocenění Regionální potravina je tedy známkou skutečné kvality. Soutěžit se bude v devíti kategoriích od masných výrobků po cukrovinky.

V Olomouckém kraji v loňském roce vyhráli např. Farmářská paštika firmy Váhala s. r. o., Senický smraďoch z mlékárny Zemědělského družstva Senice na Hané nebo jablka Jonagold z Hospodářského družstva Určice. V předchozím ročníku třeba Loštický šáteček z Tvarůžkové cukrárny v Lošticích.

Autoři | Foto regionalnipotravina.cz

Štítky Regionální potravina, Olomouc, Olomoucko, soutěž, potraviny, lokální

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.