čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se bude konat manažerský seminář s nejcitovanějším profesorem Milanem Zeleným

PR článek

Dne 15. 6. 2019 od 9:00 se hodin bude v Olomouci konat velice zajímavý seminář s nejcitovanějším českým ekonomem prof. Ing. Milanem ZELENÝM, M.S., Ph.D. – a to v Centru vzdělávání. Jedná se o jedinečnou příležitost, kdy se nám podařilo získat mezinárodně tak renomovaného odborníka na ekonomii a specialistu na aktuální ekonomické dění současných změn.

Uvažujete o studiu MBA v Olomouci nebo v Brně? Tak se můžete přihlásit na webových stránkách Akademie digitálního managementu. Bližší informace jak o semináři či lektorech Manažerského studia MBA Akademie digitálního managementu z.ú. a jejich partnerech najdete na uvedených odkazech.

Poslední úspěšné přednášky proběhly v duchu aktuální otázek současnosti pro moderní manažery. A to nejprve velice zajímavá přednáška na téma 3D technologie ve firemní praxi neboli Aditivní výroba – článek o semináři. Tento seminář byl pod vedením Ing. Drápely ze společnosti MCAE systems sídlící v Kuřimi u Brna. Před tímto seminářem byl seminář o Digitálním marketingu ve firemní praxi pod vedením Ing. Podmolíka z VisionsLabsčlánek o semináře.

Seminář – Manažerské výzvy v moderní době

I přesto, že je seminář realizován v rámci celého cyklu Manažerského studia MBA v Olomouci (i v Brně) realizované Akademií digitálního managementu z.ú., otevřeli organizátoři tento seminář i dalším zájemcům z řad manažerů a podnikatelů. Na tento seminář je možné se přihlásit na webových stránkách CENTRUM-VZDĚLÁVÁNÍ.CZ – přihláška. Cena je stanovena na 3 990 Kč + 21% DPH (4 827 Kč vč. DPH). Místa jsou samozřejmě limitována, takže se přihlaste včas.

Téma semináře s profesorem Milanem Zeleným pod souhrnným názvem „Manažerské výzvy moderní doby“ zahrnují tři témata:

  • Principy a odkaz Bati v dnešní (digitální) době
  • ZET Organizace – sebe-obnovující podnik
  • Strategie prvního kroku

Štítky Manažerské výzvy, Akademie digitálního marketingu, Milan Zelený

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.