pátek 29. března 2024 Taťána

Olomoucká Drbna hlásí v letních měsících rekordní čísla, už má přes půl milionu návštěv měsíčně

Že je okurková sezóna pro Olomouckou Drbnu neznámým pojmem dokazují čísla za poslední měsíce, která na základě Google Analytics hlásí, že i s nástupem prázdnin návštěvy na tomto zpravodajském portálu sahají přes půl milionu návštěv měsíčně.

Olomoucká Drbna dlouhodobě sází na co možná nejaktuálnější informace z Olomouce a okolí, a tato strategie se vyplácí. Její návštěvnost meziročně vzrostla o více jak sto procent (510 tisíc návštěv v červenci tohoto roku oproti 240 tisícům návštěv před rokem touto dobou). Potvrzuje tak, že lidé na její zpravodajský portál chodí čím dál častěji a stává se tak nejčtenějším zpravodajským portálem v Olomouci a okolí.

Měsíčně na www.olomouckadrbna.cz přijde téměř 190 tisíc unikátních uživatelů. To znamená, že čtenáři Olomoucké Drbny by měsíčně naplnili pětatřicetkrát olomouckou Plecharénu k prasknutí.

Olomoucká Drbna se rovněž stává silným inzertním prostorem pro firmy a instituce v regionu či pro ty, kteří chtějí svou reklamu cílit do Olomouckého kraje. „Klientů, kterým Olomoucká Drbna pomáhá v podnikání je měsíc za měsícem více, což nás samozřejmě těší. Důvěra klientů v Drbnu, jako funkčního média a spokojenost s výsledky kampaní je velká. Dynamika růstu návštěvníků hlavně za poslední rok je až překvapivá, jelikož na trhu působí celá řada zavedenějších médií a znamená to, že se čtenářům Drbna líbí a jsou s ní spokojeni,” říká jeden z majitelů Olomoucké Drbny David Foretník.

V letošním roce je průměrná návštěvnost webu Olomoucká Drbna již téměř 380 tisíc a stále roste. Navíc se daří i dalším “drbňáckým sestrám” z Budějovic, Brna, Liberce a dalších krajských měst, které také dosahují rekordních návštěv (např. Budějcká drbna v červnu tohoto roku dosáhla 621 tisíc návštěv). 

„Děkujeme všem čtenářům, příznivcům a inzerentům. Díky vám všem patříme k silnému online médiu v regionu,” dodává závěrem šéfredaktor Olomoucké Drbny Jakub Wittka.

 

Autoři

Štítky Olomoucká Drbna, zpravodajství, návštěvy, uživatelé, čtenost, červenec, návštěvnost

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.