pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Pomocné ruce Olomouc, pomáhající opuštěným kočkám, hledají naléhavě nové prostory

Nezisková organizace Pomocné ruce Olomouc, z.s. v současné chvíli řeší krizi. Provozuje organizace útulek pro kočky na ulici Dolní Novosadská, z objektu se však musí kvůli končící nájemní smlouvě vystěhovat. Hledají proto nové prostory.

„Nyní se útulek nachází ve velmi nepříjemné situaci. Z důvodu končící nájemní smlouvy se musí vystěhovat, a tak naléhavě hledá nové prostory, Z tohoto důvodu byl zastaven příjem dalších koček. Organizace hledá prostory v Olomouci pro dlouhodobý pronájem o velikosti 100 120m2​, včetně vody, kanalizace, elektřiny a topení," řekla za Pomocné ruce Olomouc Rma Rálišová.

Nezisková organizace Pomocné ruce Olomouc, z.s. vznikla v roce 2012. Jejím cílem je od počátku působení pomáhat opuštěným, bezprizorním, poraněným, nechtěným, týraným či nemocným kočkám. Dále se organizace snaží pomocí odchytů a kastrací bezprizorních koček o jejich regulaci na území Města Olomouce tak, aby nedocházelo k jejich přemnožení. Pravidelně je sledován také zdravotní stav těchto zvířat.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Pomocné ruce Olomouc, prostory, nájem, pronájem, kočky, pomoc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.