sobota 20. dubna 2024 Marcela

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Olomouci se blíží další termín zahájení MBA studia

PR článek

Již se blíží termín zahájení dalšího ročníku studia MBA v Olomouci. Konkrétně pro období 2019/2021 v Olomouci studium MBA probíhá v prostorách společnosti CENTRUM-VZDĚLÁVÁNÍ.CZ – Počítačová služba s.r.o.

Proč studovat MBA na naší akademii?

Tuto otázku si zajisté pokládáte vy všichni, kteří uvažujete o tom, že byste se chtěli posunout ve své profesní kariéře někam dál. Možná jste již nějakou dobu na manažerské pozici a cítíte, že potřebujete změnu nebo si prostě jen rozšířit svůj rozhled v době digitálních změn. Naše studium MBA jsme zaměřili na digitální management, ale ne ve smyslu, že bychom chtěli z manažerů “dělat” IT specialisty, jak si někteří mylně myslí. Zvolili jsme toto zaměření, protože si myslíme, že tato problematika je právě pro manažery důležitá. Spoustu manažerů ani netuší jaké jsou možnosti v digitální době. Proto máme témata jako je Personalistika v digitální době v návaznosti na průmysl 4.0, 3D technologie ve firemní praxi neboli aditivní výroba, Projektové řízení a mnoho dalších, které můžete najít na stránce, která se věnuje programu studia MBA.

Obecně se snažíme naše přednášky/semináře rozdělit na dvě části a to na teoretický základ, kteří studenti potřebuji k pochopení tématu a praktickou část, kde jsou často buď prezentovány případové studie v dané problematice, nebo různé příklady aplikace v praxi. Domníváme se, že právě tímto přístupem se nejvíce lišíme od ostatních studií MBA – a to zaměřením na praxi. Klademe velký důraz na praxi v našich seminářích tak, však se podívejte na naše články na webu, kde jsou i ohlasy ze seminářů.

Dalším přínosem pro naše studenty, kromě samotných kvalitních přednášek, je možnost seznámit se z dalšími účastníky studia. Studenti studia MBA pracují v různých oborech a oblastech (výroba, služby, průmysl, školství, státní správa atd.) a tím tak mohou pro sebe získat i zajímavé kontakty do budoucna.

Cena studia MBA v Olomouci

Cena za celé studium je stanovena na 64 900 Kč vč. DPH. Samozřejmostí je úhrada ve splátkách bez navýšení. Pokud byste ještě měli nějaké otázky či dotazy, pak můžete využít náš kontaktní formulář nebo nám napsat na email info@akademie-dm.cz.

Aktuální termín zahájení studia pro Olomouc je 26.10. 2019. Pokud máte zájem o naše studium MBA se zaměřením na digitální management v Olomouci, stačí vyplnit on-line přihlášku.

Štítky MBA, akademie, centrum vzdělávání

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.