pátek 29. března 2024 Taťána

Rádio Haná myslí i na ostatní, tento rok vymaluje stěny Dětského domova v Litovli

Rok se s rokem sešel a to znamená jediné, i letos tým Radia Haná ve spolupráci se společností PROZK, s.r.o. naloží do auta všechny malířské potřeby, a tentokrát vyrazí směr Litovel. Už v sobotu 14. září totiž ve zdejším Dětském domově vymalujeme dětem místnosti o rozloze 120 m². A to není vše! Odměna čeká také na jednoho z vás!

A jak dlouho nám vymalování daných prostor bude trvat? To si můžete tipnout. A nejbližší tipující nezůstane bez odměny. Čeká na něj poukaz na nákup barev od společnosti PROZK, s.r.o. v hodnotě 10.000,- Kč. Tipovat můžete prostřednictvím komentářů u události na Facebooku na: https://www.facebook.com/events/2390171251258375/ do neděle 22. září do 22.00. Vítěz bude vyhlášen moderátorem Radia Haná Lukášem Kobzou 23. září v ranním vysílání. V případě shody zvítězí dřívější tip, proto neváhejte a zkuste svůj odhad třeba hned.

„Radio Haná tuto dobročinnou akci pořádá již poněkolikáté a rok 2019 určitě nebude tím posledním. Loni jsme udělali radost dětem z olomouckého Dětského domova, letos vyrazíme do Litovle. I tentokrát budeme malovat barvou Sniezka a COLORLAK od firma PROZK, s.r.o., které tímto srdečně děkujeme,“ říká programový ředitel Radia Haná Marek Berger. Partnerem soutěže je PROZK, s.r.o. Již 22 let specialista v oblasti nátěrových a fasádních barev. Prodejny PROZK najdete v Olomouci, Znojmě, Vyškově, ve Vrbně, Moravském Krumlově a Kyjově. Zkuste své štěstí prostřednictvím tipu a vyhrajte poukaz v hodnotě 10.000,- Kč na nákup libovolných barev od společnosti PROZK.

Tisková zpráva

Štítky Rádio Haná, malování, Litovel, Dětský domov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.