úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

V rámci akce Týden hokeje si mohou děti vyzkoušet, jaké to je být hokejistou

Všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení mají jedinečnou šanci. Mohou si vyzkoušet zdarma, jaké to je být hokejistou. Akce proběhne v pátek 27. září od 16:30 na zimním stadionu ve Šternberku.

Děti si odnesou nejen zážitky v podobě prvních krůčků na ledu, ale také zajímavý hokejový dárek. Rozhodně si užijí spoustu zábavy. Stačí si přinést brusle, helmu a rukavice (stačí i lyžařské vybavení). Vhodné je vzít si i chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení. Pakliže nevlastníte brusle ani helmu, můžete se při příchodu obrátit na Pavla Škurku, který vám vybavení zapůjčí na místě.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná pošesté po celé České republice a celkově už posedmé. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 25 tisíc dětí.

Pro děti bude připraven zábavný program na ledě i mimo něj. Rodiče získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký má hokej přínos pro fyzický i osobnostní rozvoj dětí. 

Pro návštěvníky je připravena zajímavá výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje, pak získá poukaz v hodnotě 1500 korun na nákup hokejové výstroje.

Více informací najdete zde.

Ostatní termíny a místa v Olomouckém kraji:

24.9. 16:30 Olomoucký kraj HC ZUBR Přerov
24.9. 17:00 Olomoucký kraj HK MD Šumperk
26.9. 16:30 Olomoucký kraj SK Prostějov 1913, spolek
26.9. 17:00 Olomoucký kraj HC Uničov
27.9. 16:30 Olomoucký kraj TJ HC Šternberk
29.9. 09:00 Olomoucký kraj HC Olomouc

Autoři | Foto pojdhrathokej.cz

Štítky hokej, děti, Týden hokeje, sport, akce, Šternberk, bruslení

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.