sobota 20. dubna 2024 Marcela

Zfetovaný muž svým tancem zastavil auta v obou směrech. Poté policii tvrdil, že byl napaden neznámou entitou

Strážníci Městské policie Přerov vyjížděli včera hodinu po poledni k oznámení, že se u místního nádraží motá zfetovaný mladík.

Sedmadvacetiletého muže hlídka zaevidovala už z dálky, protože poskakoval a vibroval v rytmu virtuální hudby.  „Muž, který přijel ze svérázné severomoravské uhelné oblasti, vůbec netušil, jak se octnul na Hané, ani co tu dělá. Protože se nejednalo o osobu v pátrání a poskakování (byť na neexistující muziku) není protiprávním jednáním, byl chachar pouze nasměrován na nádraží. Odjezd si však vzápětí rozmyslel a vyrazil zpět do víru našeho města, respektive do části zbouraného ghetta,“ pověděl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

O čtyři hodiny později se muž objevil na rušné výpadovce z města. Tam svým tancem zastavil auta v obou směrech. Poté co spatřil hlídku, ladně skočil do příkopu.

„Když v podobě strážníků získal posluchače, spustil podivín srdceryvný životní příběh, hodný zfilmování, zakončený sdělením, že je na perníku. Vzápětí na místo přijela hlídka republikové policie, kterou volal jiný ze svědků. Se změnou uniforem přišla i změna příběhu. Dle nové varianty muž tvrdil, že byl na tripu přepaden neznámou entitou a snažil se stopnout vozidlo, které by ho zachránilo a odvezlo zpět do města. Hlídka Policie České republiky si „případ“ převzala a strážníci projeli trasu údajného přepadení, avšak nic podezřelého neobjevili. Další blízká setkání s tímto mužem se ten den již nekonala,“ dodal Komínek. 

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.