pátek 29. března 2024 Taťána

Staňte se díky projektu ODVAHA DAROVAT hrdiny, kteří plní dětská přání

Pod křídly o.p.s. Společně pro děti se zrodil unikátní webový projekt. Platforma, na které si sami můžete zvolit, kterému dítěti nebo dětem pomůžete v jejich nelehké životní situaci. Je pouze na vás, komu a pro jaký konkrétní účel bude váš dar určen. A díky zpětné vazbě od dětí budete mít jistotu, že vaše peníze skutečně pomohly potřebným.

„Na www.odvahadarovat.cz najdete příběhy dětí, které neměly v životě tolik štěstí a jsou zatíženy finančním, sociálním či zdravotním handicapem. Jejich příběhy k nám přicházejí přes nadace, školy, dětské domovy či jiné organizace, které jsou s dětmi v přímém kontaktu,“ vysvětluje Hana Dvořáková, projektová manažerka „Příběhy zveřejňujeme anonymně a je jen na dárci, který dětský příběh je jeho srdci nejbližší, a proto mu nabídne svoji pomoc. Od dětí dárci dostanou poděkování v podobě obrázku nebo dopisu, který přijde e-mailem nebo poštou.“

Výše pomoci, kterou můžete jednotlivým dětem věnovat, není pro běžného člověka nijak vysoká – pohybuje se v řádech stovek korun. Každý příspěvek Odvaze darovat znamená, že bude méně dětí, které nemohou navštěvovat zájmové kroužky, nemají peníze na lyžařský výcvik nebo školní exkurzi, nedostanou potřebné vybavení na oblíbený sport nebo zůstanou ve školní lavici v době, kdy jejich spolužáci jedou na výlet. I díky vám mohou děti zažít opravdová dobrodružství.

„Děkujeme, že najdete svoji Odvahu darovat," říká Hanka závěrem.

Tisková zpráva

Štítky odvaha darovat, projekt, dar, děti, Společně pro děti

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.