pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podzim v OC HANÁ? Prasátko Peppa, netradiční sporty i halloweenské rejdění

PR článek

První z olomouckých obchodních center nabízí po následující měsíce program, u kterého zaplesá nejedno dětské srdce.

 Kromě pravidelných dětských dílniček jsou naplánovány akce jako podzimní sportování a halloweenské rejdění. Hlavním tahounem však bude sobotní odpoledne s pohádkovými prasátky Peppou a Tomíkem. To proběhne poslední listopadovou sobotu. 

Aktivity potěší hlavně děti, rodiče se mezitím mohou oddávat nákupům v některém ze šedesáti obchodů. Ty svým sortimentem uspokojí každého zákazníka, ať už potřebuje koupit jen pár drobností do domácnosti, produkty zdravé výživy nebo značkové džíny či luxusní kosmetiku.

Už tuto sobotu 5. 10. se bude od 10:00 do 16:00 sportovat a soutěžit o dárkové poukazy. Skákací boty, výuka na pennyboardu a longboardu, NERF arena a další, to jsou aktivity zdarma pro děti i dospělé. Celý program zaštiťují instruktoři z celoroční sportovní školy Newman School. Vedení obchodního centra slibuje konání akce za každého počasí, ať už venku na parkovišti nebo, v případě nepříznivého počasí, na jednotlivých stanovištích uvnitř centra. „Společně s Newman School jsme akci naplánovali tak, aby se mohla konat venku i uvnitř a těšíme se, že si netradiční sporty společně užijeme,“ doplňuje manažerka OC HANÁ, Michaela Smrčková.

Na konec měsíce října se mohou těšit především malí návštěvníci. Haloweenské rejdění s diskotékou, malováním na obličej, šíleným kadeřníkem, soutěžemi a dárečky pro každého proběhne ve čtvrtek 31. října od 16:00 v prostorách dětského koutku obchodního centra. 

Nejočekávanější akcí, u které zazáří nejedna dětská očka, je odpoledne s prasátkem Peppou a jejím bráškou Tomem. Tříhodinové setkání s touto dětmi tolik milovanou dvojicí je naplánováno na poslední listopadovou sobotu od 14:00. A co se bude dít? Tanečky s Peppou a Tomem, focení, dílničky a soutěže o dárky. 

Všechny tyto aktivity jsou pro návštěvníky OC HANÁ zdarma. Podrobné informace budou postupně uveřejňovány na webu obchodního centra.

Štítky OC Haná, podzim, akce Halloween, děti, rodina, program

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.