čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chlapi k nám do Tovéře zajedou do servisu s autem, dámy se nechají zkrášlit. To je ideální kombinace, říká kosmetička Eva Neduchalová

PR článek

V obci Tovéř u Olomouce si nově můžete zajít na kosmetické ošetření, depilaci, nebo třeba tělový zábal. Eva Neduchalová si splnila svůj sen a otevřela si všestranný kosmetický salon, který je ukrytý v budově pneuservisu Hebnar pneu. Přezouvání pneumatik v Tovéři tak nikdy nebude zdlouhavým čekáním.

Lidé z Tovéře a okolí od června už nemusí za krásou do města. Na kraji obce si v prostorách pneuservisu Hebnar pneu otevřela svůj salon kosmetička a vizážistka Eva Neduchalová. Čekání mezi přezutím pneumatik si tak nejen ženy, ale také muži, mohou zpříjemnit péčí v klidné oáze v patře budovy pneuservisu. Díky krátké vzdálenosti od Olomouce je salon velmi dobře dostupný i z centra města. Autem z Olomouce trvá cesta asi patnáct minut a zákazníci můžou pohodlně zaparkovat v areálu pneuservisu. Do salónu se dostanete rovněž MHD, cesta trvá půl hodiny k zastávce Tovéř, kulturní dům, která je přímo naproti budovy pneuservisu.

„Poskytuji širokou škálu procedur jako kosmetická ošetření, líčení a péči o obočí a řasy, depilace, ale také třeba tělové rituály a zábaly,“ odpovídá mi Eva na dotaz, co všechno nám může nabídnout. K pleťovému ošetření používá osvědčenou značku kosmetiky Oligodermie, která je dle jejích slov na trhu už čtyřicet let a je využívána po celém světě. Součástí kosmetického ošetření je také masáž obličeje a dekoltu.

Srdcovou záležitostí je pro Evu dekorativní kosmetika. Líčí od lehkého denního makeupu přes večerní, plesové a svatební až po fotomakeup s dlouhou výdrží. „Líbí se mi, že výsledek je patrný okamžitě, ne jako u péče o pleť, kdy se výsledek projeví až za měsíc nebo déle, ale jedno bez druhého prostě nefunguje,“ píše na svých webových stránkách Eva Neduchalová.

Svému zaměstnání, které je také jejím největším koníčkem, se Eva věnuje také na svém blogu. Články píše primárně pro své zákaznice, kterým radí, jak o svou pleť dobře a účinně pečovat. „Před prvním ošetřením, byste měla absolvovat pohovor, při kterém si kosmetička zjistí, jak se o sebe staráte, zda máte alergie, zdravotní problémy… následně si vede Vaši kartu, nikdo si nepamatujeme všechno a ošetření musí být na míru přesně pro Vás,“ píše na svém blogu začínající blogerka.

Součástí prostor salonu je také sprchový kout, který můžou zákazníci použít po depilačním zákroku nebo po tělových zábalech. Pokud si děláte starosti s tím, kam během kosmetiky odložit své děti, u Evy v salonu už nemusíte. Pro takové případy má připravený dětský koutek se spoustou hraček, nebo třeba plastelínou.

Krátké objednací termíny. Objednávky na jednotlivé procedury je možné provést telefonicky na čísle +420 733 257 053 nebo emailem na kosmetikaneduchalova@seznam.cz. Otevírací doba salonu je závislá na objednaných klientech.

Autoři | Foto Jarmila Kráčmarová

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.