středa 8. května 2024 Statní svátek

Kriminalisté pátrají po muži z Prahy, který svým rodičům i prarodičům ukradl drahé šperky

Čtyřiadvacetiletý muž s trvalým pobytem v Praze se záměrně skrývá na neznámém místě z důvodu vydání příkazu k zadržení. Byl obviněn za podvod a krádeže a je možné, že se pohybuje na Přerovsku.

Obviněný mladík někdy v době od března do září loňského roku v průběhu návštěvy u svých rodičů v Přerově odcizil jejich šperky v hodnotě necelých 111 tisíc korun. Koncem prosince okradl dokonce i své prarodiče, vzal jim finanční hotovost ve výši 5 200 korun a zlaté šperky v hodnotě 11 700 korun. 

Dále se prostřednictvím ubytovacího internetového serveru v době od února do dubna letošního roku ubytoval ve třinácti hotelech po Praze a pod smyšlenou legendou ztráty peněz a dokladů hotely opouštěl bez zaplacení. Tímto jednáním způsobil ubytovacím zařízením celkovou škodu ve výši 50 tisíc korun. 

Odkaz na bližší informace o pachateli, včetně jeho popisu, naleznete zde. Jakmile odkaz nebude aktivní, je pátrání odvoláno.

Policie ČR žádá spoluobčany o poskytnutí informací k místu současného pobytu a pohybu hledaného muže. Policii je možné kontaktovat v pracovní době od 7:00 do 15:00 hodin na lince 974 778 456 nebo kdykoliv na mobilním telefonu 725 979 719, případně je možné předat informace k hledané osobě i na celostátní bezplatné lince 158.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR Přerov

Štítky pátrání, policie, krádež, policie, zločin

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.