sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Hlavně zdraví, mnoho zážitků a spokojenost. To a mnoho dalšího přejí čtenářům partneři Olomoucké Drbny

Rok se nám chýlí ke konci a víme, že Olomoucká Drbna by nemohla fungovat bez spolupráce s mnohými osobnostmi a organizacemi z Olomouce a okolí. Oslovili jsme některé z nich, aby popřáli čtenářům Olomoucké Drbny... co jen si budou přát.

Tomáš Landsfeld (ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje)

Milí spoluobčané,

rok se nachýlil ke konci a všichni jsme naplněni vírou a očekáváním, co přinese rok následující. Věříme, že přinese dny dobré a láskyplné, a že případné výzvy a těžkosti, které před nás postaví, se vztyčenou hlavou zvládneme. 

Rok 2019 byl rokem plným událostí, rokem nesmírně dynamickým, a stejně jako tomu bylo v  letech předchozích, byl naplněný usilovnou prací. Nemohu nevzpomenout celou řadu rozsáhlých bezpečnostních opatření, úspěšných realizací, policejních zákroků, ale i rutinní profesionální práci většiny policistů, kteří každodenně dohlížejí na bezpečnost občanů Olomoucka. 

Za všechny policisty i zaměstnance Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje Vám všem do roku 2020 přeji pevné zdraví, pocit bezpečí, spokojenost a radost v osobním životě a úspěch v životě profesním.


Luboš Jadrníček (Pivovar Jadrníček)

Přejeme všem čtenářům šťastné a veselé prožití vánočních svátků, pevné zdraví, hromadu lásky a plno úspěchů. 
Ať spokojenost, štěstí a pivo Vás provází po celý rok 2020.


 

Radek Kreuziger (Hlavní manažer Premiere Cinemas Olomouc)

Před dávnými časy, v předaleké galaxii si kdosi řekl, že se budou pod stromeček dávat dárky. Díky tomu se konec roku stává obdobím shonu a starostí. Dobré je, že již brzy přípravy na Vánoce pustíme z hlavy a nastane čas dovolené, klidu a pohody, což k Vánocům neodmyslitelně patří, a proto máme vánoční období tak rádi. Tedy máte tak rádi, protože když mají všichni volno, znamená to, že v kině je plno a my máme co dělat, abychom vše připravili, uklidili a spustili tak, abyste si Vánoční pohodu užili i u nás v kině. A že to letos bude stát za to. Zrovna včera nám totiž do kin vstoupil tolik očekávaný konec jedné ságy – ságy Star Wars. Kdo by nechtěl vidět vzestup Skywalkera?

Rok 2019 byl ve světě filmů bohatý. Odstartoval dnes již takřka kultovním Bohemian Rhapsody, následovaly Ženy v běhu, nejnavštěvovanější český film od dob Tankového praporu, Černých baronů nebo Kolji. K rozuzlení došlo v komiksové sérii Avengers, na své si přišli fanoušci Quentin Tarantina nebo Elzy a Olafa v pokračování Ledového království. Rok 2020 se zdá býti neméně bohatý a my se těšíme, že vám budeme moci přinést opět dalších téměř deset tisíc představení a desetitisíce hodin zábavy. Věřím, že nám zachováte přízeň i v příštím roce a chtěl bych vám do něj popřát kromě spousty zábavy u skvělých filmů především zdraví, pohodu a klid, v zimě nějaký ten sníh, v létě snesitelné teplo a mnoho dobrých zpráv nejen z Olomoucké drbny.
 

Irena Vašicová (Ředitelka Lázní Slatinice)

Jménem vedení lázní Slatinice přeji všem našim váženým hostům, personálu, přátelům i milým čtenářům Olomoucké Drbny pevné zdraví a mnoho úspěchů v nadcházejícím roce 2020.


 

Dana Houserková (primářka MAMMACENTRA Olomouc)

Vážení čtenáři a fandové Olomoucké Drbny, 

chtěla bych popřát Vám i všem našim spoluobčanům klidné a radostné vánoční svátky, veselé a plné pohody. Přála bych všem, aby je strávili se svými nejbližšími, se svou rodinou, dětmi, rodiči a prarodiči anebo přáteli.  A taky abychom aspoň na těch pár vánočních svátků opustili spěch, našli v sobě klid a mír a dokázali se obklopit láskou těch, co nás mají rádi.  Je to v životě to nejdůležitější a v čase vánočním je dobré si to připomenout. 

V novém roce 2020 přeji vše dobré, štěstí, úspěch, spokojenost a především zdraví.  Je někdy těžké si je uchovat v dnešní uspěchané době. Říká se, že člověk „vydrží jako kůň“, ale taky, že je „křehká nádoba“.  Obojí je pravda a hrana mezi zdravím a vážnou nemocí je velmi tenká.  Není to jen pohled profesní, ale i lidský a vychází z mé osobní zkušenosti. Často se setkávám v ambulanci se ženami, které se dokážou postarat o všechny a o všechno, ale na sebe a na jejich zdraví už nezbývá dost času. 

Zkusme tedy v novém roce myslet všichni i na svoje zdraví a uchovejme si v sobě laskavost, vlídnost, toleranci  a lásku jeden k druhému.
 

Pavel Pichler (pořadatel Extrem Food Festival)

Přejeme všem čtenářům Olomoucké drbny, ať je pro ně rok 2020 plný zážitků, vystupování z komfortní zóny a objevování nepoznaného. Ať je i díky tomu rok 2020 nezapomenutelný.


 

Petr Hanuška (Starosta Velkého Týnce)

Co čtenářům popřát do roku 2020? 

Přeji nám všem, abychom byli zdraví na těle i na duchu a dokázali si vzájemně naslouchat.
Přeji všem dobrým lidem, aby cokoli, co hodlají vykonat, dělali s pevnou vírou a přesvědčením, že je to dobré nejen pro ně, ale i pro všechny ostatní kolem nich. 
Přeji vnitřní vyrovnanost, soulad v rodinném či partnerském životě a nezastavitelný tah na bránu při výkonu profese, kterou považujete za smysluplnou a jež vás naplňuje.




 

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.