sobota 4. května 2024 Květoslav

Hledáme páníčka #162: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Po třech týdnech je zpět oblíbená rubrika Hledáme páníčka, ve které hledá svého majitele řada pejsků a kočiček z útulků v blízkém okolí.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Sazička

Sazička je fenka, kříženec, která v dospělosti bude patřit k velkým plemenům. Matka je kříženec labradora, otec neznámý. Narozena v útulku 31. října 2019. Je to malé hravé štěně, jejíž sourozenci již domovy našli.

Golem
 

Golem je asi 4letý kříženec rotvajlera, nádherný, veliký pes, který, pokud bude dobře vedený, bude tím nejlepším parťákem svému páníčkovi.

August

August je rotvajler přibližně 2 až 3 roky starý. Bude dobrým psím parťákem, pokud si jej vybere páníček, který má zkušenosti s tímto plemenem.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov


Oliver

Oliver je asi půlroční kříženec. Oliver je štěně, které se teprve vše učí a už teď má svou vlastní hlavu, ze základních povelů zvládá sedni. Je jak neřízená střela. V dospělosti bude velký, proto si to budoucí pěstoun musí pořádně rozmyslet . Určitě pro Olivera bude lepší zahrada, kde bude moci řádit třeba i s nějakým psím kamarádem/kou. Rád se přetahuje, dovádí s pískajícími hračkami a když má náladu, tak i za balónkem letí. Určitě není vhodný ke starším lidem, doporučujeme k lidem s aktivnějším způsobem života.

Pluto

Pluto je asi osmiměsíční kluk. Je to kříženec velkého plemene a v dospělosti bude mít cca 35 až 40 kilo. Hodný, přátelský a mazlivý. Ze základních povelů ovládá pouze „sedni" a umí chodit na vodítku. Ostatní povely se ale rychle naučí. Není vhodný k jiným psům. S fenkami se snese, ale nerad se dělí o hračky a pamlsky. Miluje všechny hračky, rád se přetahuje. Není vhodný k malým dětem a straším lidem. Nejspokojenější bude u domku se zahradou.

Siréna

Je asi roční kříženka malého vzrůstu. Je hravá a mazlivá. Siréna je velmi hyperaktivní fenečka, která chvíli nepostojí v klidu. Základní povely neovládá. Není vhodná do bytu, jelikož si pozornost vyžaduje neustálým štěkáním, a to i v přítomnosti lidí. Ostatní psy si vybírá. Nevhodná k malým dětem. Miluje pískající hračky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto LOZ Olomouc, Útulek Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.