čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

V olomoucké Zoře letos slaví 122 let a nabírají hned na několik pozic

Zora Olomouc, zastřešená úspěšnou mezinárodní značkou Nestlé a pyšnící se titulem největší čokoládovny v České republice, nabírá do svých řad nové zaměstnance. Chcete se stát i vy důležitým článkem úspěšné firmy, která letos oslaví neuvěřitelných 122 let od svého vzniku? Zora hledá zaměstnance hned na několik pozic.

V současné době Zora hledá zaměstnance zejména na pozici technického operátora. Jeho úkolem je zajištění plynulé výroby na lince podle výrobního plánu, seřizování, přehozy a drobné opravy a také čištění svěřeného stroje. „Na tuto pozici Zora hledá zkušenější operátory, kteří zvládnou práci na komplexním stroji,“ říká Imrich Szász, specialista náboru.

Odměnou novým zaměstnancům je nástupní plat ve výši 26 300 korun, příplatky za směny nad zákonný rámec a osobní ohodnocení dvacet procent. K tomu náborová odměna až 45 tisíc korun, příspěvek na dětskou výživu, 25 dní dovolené, stravování za zvýhodněnou cenu a mnohé další bonusy.

Zájemci o pracovní pozice se mohou hlásit přes formulář na stránkách firmy Zora nebo na e-mailové adrese hr.zora@cz.nestle.com.

Bojíte se, že poptávka po výrobcích nebude dostatečná a dojde k propouštění? Na rozdíl od jiných firem si Zora drží stabilní produkci – poptávka po čokoládě totiž tak snadno neklesne. Jak říká Imrich Szász: „Kde automobilky zpomalují, my jedeme na plné obrátky.“

Kromě pozice technického operátora se momentálně můžete stát operátorem výroby či automatizačním specialistou. Zora nabízí také zajímavou práci pro absolventy vysokých škol, a to technických a potravinářských oborů i studentské stáže – více najdete na stránkách karieravnestle.cz„V Zoře je místo prakticky pro každého,” dodává Szász.

Zora má za sebou už více než 120 let, během kterých si vybudovala pozici největší české firmy na výrobu čokoládových výrobků.

„Výrobky ze Zory byly oceněny i v zahraniční konkurenci, například řada cukrovinek Modré z Nebe získala prestižní cenu Zlatý SIAL,“ doplňuje Imrich Szász.


 

Chcete-li pracovat v olomoucké Zoře, vyplňte následující formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky Zora, práce, hledání, kariéra, operátor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.