pondělí 29. dubna 2024 Robert

FOTO: Helena Zeťová a O5 a Radeček byli hlavními hvězdami Uničovského plesu

V sobotu 22. února proběhl Uničovský ples pod záštitou města Uničova, který se nesl v duchu tématu Láska a Vášeň.

Každý rok si v Uničově zvyšujeme laťku, a je to dobře. Lidé se ptají na lístky už měsíce dopředu, protože jsme zárukou kvality. Tahákem je tradičně hvězdně obsazený program. Tentokrát jsme si jako hudební hvězdy pozvali zpěvačku známou svým podmanivým hlasem, Helenu Zeťovou, a šumperskou kapelu O5 a Radeček, která teď brázdí rádiový éter hlavně s novým songem Sex ve sprše,“ vyzdvihl program Uničovského plesu ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Radečci, kteří spolu hrají osmadvacet let, song Sex ve sprše do Uničova samozřejmě přinesli. A nejen ten, zaznělo i oblíbené Vloupám se, nebo hitovka Praha, která kapelu před lety dostala na výsluní. „Měli jsme obavy, jestli jsme kapela, která se hodí na plesy. A když člověk vidí to publikum, jak září, tančí a zpívá naše písničky, tak už jsou všechny ty obavy rázem pryč,” užíval si atmosféru plesu zpěvák z O5 a Radeček Tomino. Z publika byla nadšená i Helena Zeťová. Svěřila se, že je trochu nachlazená, ale lidé ji nabili energií, a pak rozhýbala celý parket svou nejznámější rádiovkou Impossible.

Ples musí bavit po celý večer, toho se držíme. Proto pečlivě vybíráme plesovou kapelu. Tentokrát jsme pozvali olomoucké Jamr’s, kteří mají pořád plný parket lidí. Hrají prověřené hity v profesionálním provedení. Zveme je i na další plesy v naší produkci. Lidi vždy žasnou nad jejich blokem písniček od legendárních Queen,” doplňuje za pořadatele ředitel Radia Haná David Foretník.

Letošní Uničovský ples pod záštitou města Uničova návštěvníky tradičně potěšil chutným rautem domácích specialit. Na památku si také odnášeli stylové fotky z fotokoutku Fotky z Budky Lukáše Navary. V losovací soutěži lidé vyhrávali takové perly jako hodinky, telefony, poukaz na oblek nebo voucher na studijní program MBA. K novým tanečním figurám inspirovalo návštěvníky vystoupení Flying tanečníků studia Tomáše Komendy.

A těm nejvytrvalejším tanečníkům hrál na afterparty DJ Zbyněk Stružka. Bylo to skvělé a nebylo to naposledy. Agentura Forsberg a Radio Haná už promýšlejí ples na příští rok. V jejich produkci jsou také v nadcházející době Prostějovský ples 6. března a Přerovský ples 7. března - oba také na téma Láska a vášeň. Další fotky si můžete prohlédnout na Facebooku Uničovského plesu.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto Radio Haná

Štítky kultura, ples, Uničov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.