neděle 5. května 2024 Klaudie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Šternberský Robertshaw myslí na budoucnost svých zaměstnanců, každý měsíc jim štědře přidá na důchod

PR článek

V dnešní době nabízí benefit v podobě penzijního pojištění řada společností. Výše tohoto pojištění je však v Robertshaw nadstandardní. Zaměstnancům přispívají třemi procenty z hrubé mzdy. Tato hrubá mzda se skládá ze základní mzdy na daný měsíc a ze všech dalších příplatků (např. přesčasy, noční směny a další). Na penzijní pojištění mají nárok všichni zaměstnanci, kteří jsou v pracovním poměru 1 rok.

Pokud bychom vzali průměrnou hrubou mzdu Operátora výroby, která činí  25 tisíc korun, měsíční příspěvek zaměstnavatele na penzijní pojištění je 750,- Kč. Zaměstnanci přitom postačí, pokud si spoří minimální částkou sto korun u kterékoliv pojišťovny. Ještě výhodnější je, když si zaměstnanec platí 300 korun a více, protože pak mu vzniká nárok na státní podporu. Za deset let si tak naspoří celkem 136 800 korun.

Zaměstnanci Robertshaw dostávají rovněž odměny při odchodu do důchodu, a to 5 tisíc korun. Všemi těmito kroky v Robertshaw ukazují, jak si váží všech svých zaměstnanců a myslí také na jejich budoucnost. Zvlášť na dobu, kdy už nebudou moci vykonávat naplno své zaměstnání. A právě pro tuto chvíli jim naspořené peníze dají jistotu a dobrý pocit do budoucna.

Mám zájem o práci v Robertshaw ve Šternberku:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Robertshaw, práce, hledám, výroba, benefity, mzda, Šternberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.