úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Od zvládnutí trémy až po vektorovu grafiku. Vault 42 nabídne praktické kurzy a workshopy ve své akademii

PR článek

Vault 42 společně s lektory připravil sérii praktických workshopů, kurzů a školení pod jednotným názvem Vault Academy. Kurzy mají účastníkům pomoci rozvinout a zdokonalit dovednosti a doplnit si tím své odborné vzdělání. Kurzy mají omezený počet účastníků, což zaručuje individuálnější přístup lektorů k jednotlivým účastníkům.

Všechny kurzy proběhnou v olomouckém co-workingovém centru Vault 42. Program akademie je naplánovaný až do května. Témata workshopů a kurzů jsou různá a na své si přijde opravdu každý.

Pokud chcete efektivněji zvládat svůj pracovní a osobní život, znát své cíle, priority a vyzkoušet si koučování jako účinný nástroj sebeřízení, pak máte možnost přihlásit se do kurzu Sebeřízení a efektivní využití času, který povede Vladislava Závrská. Koná se 4. března. 

Pro ty z vás, kteří chtějí skoncovat s trémou a mají za cíl se při komunikaci před publikem cítit dobře ve své kůži, je tu kurz Konec trémy. Ten se uskuteční 11. března pod vedenám Jirky Martíška.

Nevíte, jak správně nafotit váš produkt? Nevadí, pomůže vám s tím Adam Mráček ve svém workshopu Jak na produktové fotografie. A ať už fotíte mobilem nebo foťákem, přihlaste se a dorazte 2. dubna do Vaultu 42.

Jste začínající kreativec? Chcete se seznámit  s programem Adobe Illustrator a vyzkoušet si převod obrázku na vektorovou grafiku? Vault Academy společně s lektorkou Barborou Vítkovou vám to umožní na workshopu Ilustrace jinak - z bitmapy na vektor. Ten můžete navštívit 7. dubna.

Pro začínající podnikavce, kteří chtějí zvládnout svůj firemní facebook nebo se naučit základy propagace a reklamy na sociální síti, je jako stvořené Školení základů správy firemního facebooku s Jakubem Wittkou. Školení je vhodné pro začátečníky a mírně pokročilé. Uskutečí se 22. dubna.

Na své si přijdou i inovátoři, kteří se zajímají o technologické novinky. Lukáš Novák na Workshopu vývoje pro hlasové asistenty seznámí účastníky s možnostmi interakace člověka s technologiemi. Pokud se chcete o hlasových asistentech dozvědět víc, přijďte na workshop, který se uskuteční 20. května.

 

Vault 42 je kreativně-technologické centrum postavené na principech coworkingu, určené pro ,,Smart Creatives", nezávislé profesionály působící v oblasti kreativy, marketingu a PR.

Kurzy mají omezenou kapacitu na přibližně 12-14 osob, je proto nutné se přihlásit. To je možné buď přímo na stránkách Vault 42 nebo přes jednotlivé facebookové události. 

Ohodnoť článek

Foto Vault 42

Štítky Vault 42, co-working, workshopy, kurzy, školení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.