úterý 7. května 2024 Stanislav

V Uničově se uzavře mateřská škola a radnice omezí úřední dobu

Od pondělí 16. března 2020 do odvolání se uzavírá Mateřská škola Uničov. Současně se úřední doba uničovské radnice omezuje výhradně na pondělí a středu.

Mateřská škola Uničov se v souvislosti s preventivními opatřeními proti šíření Sars-Cov-2 v pondělí 16. března 2020 úplně uzavře, a to do odvolání. „Nemáme žádné podezření na výskyt koronaviru. Jde o čistě preventivní opatření, které snad nebude trvat příliš dlouhou dobu,“ uvedl starosta Uničova Radek Vincour.

Ke stejnému datu, tedy od pondělí 16. března 2020, omezí přístup veřejnosti také Městský úřad Uničov. „Z důvodu prevence a nouzového stavu vyhlášeného vládou se od pondělí 16. března omezuje úřední doba pro jednání s veřejností. A to na pondělí a středu vždy od 7.30 do 17.00 hodin,“ řekla tajemnice Městského úřadu Uničov Ilona Čadílková. „V úterý, ve čtvrtek a v pátek budou úředníci a jiní zaměstnanci Městského úřadu Uničov veřejnosti k dispozici prostřednictvím elektronických komunikačních prostředků. Lidé tak mohou své záležitosti vyřídit prostřednictvím telefonu, e-mailu či datové schránky, po domluvě můžeme využít i různých videokonferenčních služeb jako je třeba Skype,“ dodala tajemnice městského úřadu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky mateřská, škola, úřad, zavřeno, prevence, koronavirus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.