sobota 4. května 2024 Květoslav

Olomoucký kraj spouští novou webovou stránku s přehlednými informacemi o koronaviru

Všechny důležité informace na jednom místě v souvislosti s epidemií koronaviru zprostředkuje obyvatelům Olomouckého kraje nová webová stránka KrajPomaha.cz. Kromě toho hejtmanství zprovoznilo e-mailovou adresu pomoc@olkraj.cz, kam mohou lidé posílat třeba nabídky na dobrovolnickou činnost, služby nebo zajištění respirátorů. Lidem je k dispozici také telefonní informační linkakrajských hygieniků na čísle 585 719 719.

„Na webu najdou zájemci všechny důležité informace. Třeba o aktuálním vývoji šíření koronaviru nebo kontakty na další pracoviště, kam se mohou obrátit o pomoc. Podoba webu se bude vyvíjet a já uvítám, pokud nám lidé pošlou podněty, co jim na stránkách chybí a čím by je potřebovali doplnit,“ uvedl Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Nově je k dispozici také e-mailový kontakt pomoc@olkraj.cz. Jeho prostřednictvím mohou lidé nabízet například zajištění roušek, respirátorů nebo dobrovolnickou činnost. Adresa není určena pro řešení zdravotních otázek ani jiných specifických požadavků, které spadají například do kompetence lékařů nebo hygieny.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Dominiqua Hégr

To je strašně krásný mít zhotovené internetové stránky, ale upřímně kdo ze starších osob co třeba nemají zabudovaný internet a informace se dozvidaji jen z večerních zpráv v televizi.... Informace se mění co hodina,....To už v Olomouci nejsou ani ty Blby rozhlasy??? Myslím že některým by to pomohlo... Hlavně že je zkouška sirén ????????????

čtvrtek, 19. března 2020, 18:32

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.