sobota 4. května 2024 Květoslav

Sýrárna Brazzale v uzavřené Litovli funguje bez omezení

„Jelikož se šíří nepodložené zprávy, které neodpovídají skutečnosti, rád bych všechny naše zákazníky a obchodní partnery ujistil, že náš český závod v Litovli pracuje v běžném a pravidelném režimu. Výroba, svoz surovin od dodavatelů a dodávky zákazníkům i do vlastní sítě prodejen probíhají bez přerušení či omezení," řekl Roberto Brazzale, prezident skupiny Brazzale.

„Na doporučení hygieniků a policie jsme přijali všechna opatření k identifikaci personálu. Provádíme preventivní opatření v souladu s kroky české vlády tak, aby byla zajištěna bezpečnost zdraví a kontinuita v dodávkách potravin obyvatelstvu. Také činnost našich závodů v Itálii není nijak narušena a probíhá v pravidelném režimu," stojí v tiskovém prohlášení.

Brazzale Moravia, patřící do italské skupiny Brazzale, je největší sýrárnou v ČR, která se podílí téměř jednou třetinou na celkovém vývozu sýrů z Česka. Nejdůležitějším výrobkem je sýr Gran Moravia, jenž představuje asi dvě třetiny produkce. Vedle něho se vyrábí sýr Verena, sýry provolone, scamorza, pařené sýry, ricotta, mozzarelly, caciotta a všechny čerstvé výrobky pro podnikové prodejny La Formaggeria Gran Moravia. Aktuálně má společnost 21 prodejen v deseti městech České republiky.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto laformaggeria.com

Štítky Litovel, Brazzale, výroba, litovel, koronavirus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.