neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

VIDEO: Hrdinové jsou všude kolem nás! Podívejte se na nové univerzitní video na téma koronavirus

Na půdě Univerzity Palackého vzniklo video na téma, jak olomoucká univezita bojuje proti koronaviru. V optimistickém videu mají hlavní roli olomoučtí OSC - Univerzální superhrdinové, jejichž členové jsou zároveň bývalými či současnými studenty UP.

„Nápad na vytvoření tohoto videa přišel od Univerzity Palackého, konkrétně nás kontaktoval prorektor Petr Bilík. A my jakožto součastní či bývalí studenti a součastní superhrdinové jsme do toho šli se vším nadšením," zní od superhrdinů.

„Delší dobu už olomoucké superheroes sleduju a upřímně mě dostalo, že tráví svůj volný čas na oslavách dětí jen a pouze jim pro radost. Další úvaha už byla úplně jednoduchá a vlastně nestojí za řeč, je vidět na výsledku. Natočeno za približně 90 minut čistého času, což je snad světový marvelovský rekord! Dík všem, kdo se podíleli," vzkázal prorektor Bilík.

Dělat jakoukoli dobročinnou aktivitu je denním chlebem olomouckého uskupení, proto jít do tohoto nápadu byla pro ně jasná volba. „Hlavní message je upozornit na důležitost zodpovědného chování všech lidí v Olomouci i republice v této těžké době. Pokud se máme z celé této situace co nejdřívě dostat, je nejdůležitější právě zodpovědnost všech obyvatel. Chceme uklidnit, podpořit, pobavit a dodat kuráž každému v tomto městě. Zároveň jsme chtěli poukázat na "superhrdinskost" všech těch nejdůležitějších postav v našem okolí a to jest lékařů, policistů, hasičů a všech "v první linii". Olomouc a celou republiku ochráníme všichni společnými silami," vzkazují superhrdinové.

Natáčení proběhlo v úterý od přibližně čtvrté hodiny odpolední a trvalo s převlečením do kostýmů a natočením dohromady něco kolem dvou hodin, chtěli jsme vše co nejvíce urychlit, samozřejmě ze zdravotních ohledů, ale zároveň jsme chtěli, aby to byla kvalitní podívaná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto repro Youtube

Štítky video, hrdinové, OSC superhrdinové, koronavirus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.