pondělí 13. května 2024 Servác

Jarní Flora se nebude konat poprvé za šedesát let. Vstupné bude lidem v plné výši vráceno

Vedení Výstaviště Flora se v souvislosti s šířením onemocnění COVID-19 rozhodlo zrušit všechny akce v měsíci březnu a v dubnu. Konání akcí v květnu a dalších měsících bude záviset na vývoji pandemie COVID-19 a na bezpečnostních opatřeních, která nařizuje Bezpečnostní rada ČR.

Toto rozhodnutí se tak týká zejména velice populární jarní výstavy Flora Olomouc, která se měla uskutečnit 23. – 26. dubna 2020.

Je to poprvé v šedesátileté historii existence výstav Flora Olomouc, kdy toto oblíbené vítání jara neproběhne,“ uvedla tisková mluvčí Kristýna Buchtová.

O to více se věnujeme přípravám letní výstavy Flora Olomouc, která se má konat 20. – 23. srpna 2020, a podzimní výstavy Flora Olomouc – Hortikomplex, která se bude konat v termínu 1. – 4. října 2020, abychom návštěvníkům poskytli maximálně krásný zážitek,“ dodala Buchtová

Návštěvníkům, kteří si již zakoupili on-line vstupenku na jarní výstavu Flora Olomouc, bude částka automaticky vrácena v plné výši na jejich platební kartu do 3–5 dnů.

Akce, u kterých není pořadatelem Výstaviště Flora Olomouc, a.s., ale probíhají v prostorách Výstaviště Flora, budou do konce dubna 2020 také zrušeny. Aktuální informace o těchto akcích naleznete na webových stránkách organizátorů. 

V důsledku nařízení Bezpečností rady státu se uzavírají do odvolání také Sbírkové skleníky, Botanická zahrada a rozárium. Parky jsou nadále určeny k průchodu a krátkodobému pobytu, ne však ke shromažďování se a dlouhodobějšímu pobývání zde.

Další postup Výstaviště Flora Olomouc, a.s. bude záležet na vývoji situace. Všechny aktuality budou k dispozici na internetových stránkách Flory Olomouc www.flora-ol.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto flora-ol.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.