pondělí 29. dubna 2024 Robert

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V olomoucké firmě Truck Trade mají nejlepšího mechanika tahačů DAF v Česku

PR článek

Společnost Truck Trade má již v Česku bohatou historii. Byla založena v roce 1994 a od svého vzniku se zabývá prodejem a servisem nákladních automobilů, návěsů a přívěsů. O kvalitě jejich služeb vypovídá i fakt, že se jejich mechanik Lukáš Klimša stal v listopadu 2019 nejlepším mechanikem vozidel DAF v Česku a tento rok pojede, pokud tomu situace v Evropě v souvislosti s epidemií koronaviru dovolí, reprezentovat naši republiku na mezinárodní soutěž do Nizozemského Eindhovenu.

Společnost Truck Trade je autorizovaným dealerem vozidel nizozemské značky DAF a české TATRY. Je držitelem řady ocenění včetně titulů Excelent Dealer DAF z roku 2000 a Dealer roku z let 2017 a 2018. Firma sídlící v Brně má mimo středisko v Olomouci také pobočky v Brně-Slatině, Ostravě, Paskově a Otrokovicích. 

Titulem nejlepšího mechanika v ČR i na Slovensku vozidel DAF se od listopadu minulého roku může chlubit Lukáš Klimša. Student ze Zábřeha vystudoval obor autotronik a již deset let působí ve firmě Truck Trade na pozici autoelektrikáře a diagnostika. V rámci soutěže ESTOY 2020 pořádané společností DAF musel Klimša podstoupit dvě kola zkoušek, které měly prověřit jak teoretické znalosti z oboru, tak i jejich praktické využití na modelových vozech. 

První část soutěže spočívala v online testu teoretických znalostí, podle kterého bylo vybráno deset nejlepších soutěžících. Ti se potom utkali v boji o první místo při praktické zkoušce. „Praktická zkouška v Liberci trvala celý den. Na deseti stanovištích jsme měli za úkol diagnostikovat závady na vozidlech, přičemž na každé stanoviště jsme měli půl hodiny. Výkon každého technika kontroloval komisař, který mimo výsledek hodnotil také postup, který daný soutěžící zvolil,” řekl šťastný vítěz z Truck Trade. Účelem soutěže bylo poměřit schopnosti účastníků, úkoly proto byly pro všechny stejné a to včetně řešení závad v elektroinstalaci nebo potíží s opotřebovanými součástkami.

Zlatá medaile v soutěži potvrdila, že je ve svém oboru na celorepublikové špici. Svůj úspěch přitom přičítá zejména praxi a firemnímu zázemí. “Určitě na to mají velký dopad pravidelná školení, která firma Truck Trade zajišťuje. V tomto oboru je třeba jít s dobou a neustále se vzdělávat. Zároveň člověk musí být schopen logicky přemýšlet a vidět problém z větší perspektivy. Nejvíce mi ale určitě dala praxe,” ohodnotil svůj výkon Klimša.

Jako vítěz celorepublikového klání byl nejlepší český autodiagnostik nominován do celoevropské soutěže v Nizozemí, kde bude reprezentovat nej firmu Truck Trade, ale celou Českou republiku. Mezinárodní soutěž ESTOY 2020 se měla původně odehrát prvního dubna, ale kvůli stávající pandemické situaci byla odložena, dokud se situace nezlepší.

Pokud i vás lákají podobné výzvy, chcete pracovat s moderní technikou v pohodovém pracovním kolektivu a zázemím silného autorizovaného dealera, podívejte se na stránky společnosti Truck Trade, kde se dozvíte více.

Máte zájem o práci u Truck Trade? Stačí vyplnit následující formulář a my informace doručíme do firmy.

Chcete pracovat v Truck Trade? Vyplňte následující formulář:

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Truck Trade, tahač, práce, diagnostika, soutěž, úspěch, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.