středa 24. dubna 2024 Jiří

Zasukované tkaničky letos v Olomouci lámaly rekordy

Spolek Trend vozíčkářů Olomouc má za úkol celoročně pomáhat handicapovaným a poskytování osobní asistence. Netřeba proto představovat Zasukované tkaničky – díky této sbírce získává organizace potřebné finanční prostředky k zajištění služeb handicapovaným. Letošní sbírka navíc patřila k rekordním.

"Sbírka má vždy kolo jarní(v květnu) a podzimní. Letos byla poprvé změna v termínu a dobrovolníky s kasičkou a svazkem zasukovaných tkaniček jsme mohli potkat 12.října. Ač nám počasí nepřálo a teplota se blížila k nule, výsledek sbírky zahřál na srdci o to více. V tento jeden jediný den se totiž od Olomoučanů vybralo 63 281 korun což je oproti loňskému roku navýšení. Právě v roce 2014 v září se podařilo získat 49 466 korun," říká Tomáš Helísek ze Spolku Trend vozíčkářů Olomouc.

Tomáš Helísek v tiskové zprávě moc děkuje všem zúčastněným, kteří se na sbírce podílejí, ale také hlavně dárcům, kteří prostřednictvím Zasukovaných tkaniček přispěli: "Děkuji tímto všem občanům, dobrovolníkům a kolegům za pomoc a za to, že společně děláme věci, které pomáhají druhým," řekl Helísek.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.