úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Coworkingové centrum Vault 42 znovu otevírá své brány. Freelanceři již nemusí pracovat z domu

Také coworkingové centrum Vault 42 dnes otevřelo své brány pro veřejnost. Návštěvníci a pracovníci však musejí, stejně jako jinde, dbát zvýšených bezpečnostních opatření.

Vault 42 je místem pro všechny profesionály, kteří chtějí pracovat v centru Olomouce obklopeni stejně naladěnými lidmi. Každý zde pracuje na svých projektech a když potřebuje pomoct, má se na koho obrátit.

Coworkingové centrum si klade za cíl sdružovat freelancery, podnikavce i remote zaměstnance napříč kreativními i technickými obory. 

Součástí Vaultu 42 je i Sámoška, kde mohu členové Vaultu pracovat. Sámoška je zařízená samooblužně. Sami si nalijete kvalitní kávu za 15 korun či si vyberete něco k zakousnutí. Sami si naservírujete vybraný sortiment ke stolu a sami také nakonec zaplatíte.

„I když nás aktuální situace citelně zasáhla, jsme rádi, že můžeme provoz opět rozběhnout a vytvářet kvalitní pracovní zázemí pro všechny, kterým práce z domu nevyhovuje," říká Radek Holík, zakladatel centra.

Ve Vaultu 42 je však nutné dbát zvýšených hygienických opatření. Vstup je povolen pouze se zakrytými ústy a nosem. Roušky, stejně jako dezinfekce, je ve Vaultu k dispozici. Kliky v coworkingovém centru se dvakrát denně dezinfikují.

Rovněž členové centra jsou rádi, že se mohou vrátit do práce. „Home office je fajn, ale když pracujete z domu každý den a nevíte, kdy přesně se vrátíte zpět do práce, není to dobrý. Je super, že je Vault 42 znovu otevřený,“ dodal grafik Petr, který pravidelně služby coworkingového centra využívá.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky Vault 42, znovuotevření, koronavirus, coworking

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.