pondělí 6. května 2024 Radoslav

Výstaviště Flora ožije Zahradnickými trhy poprvé tento víkend

Ve Smetanových sadech za pavilonem A bude o víkendu rušno. Uskuteční se zde totiž letošní první Zahradnické trhy, které nabídnou široký sortiment květin, zeleniny, semen, okrasných rostlin, školkařských výpěstků a zahradnických pomůcek a potřeb od českých pěstitelů.

Období jara je spojené s pracemi na zahrádkách, sázením rostlin či kutilskými pracemi kolem domu. Ani v současné situaci proto nebudou milovníci rostlin ochuzeni o možnost nakoupit si vše potřebné pro své zahrádky a balkóny. Návštěvníci si domů budou moci odnést trvalky, skalničky, ovocné stromky nebo keře. Na své si přijdou i milovníci kaktusů a sukulentů.

Zahradnické trhy na Výstavišti Flora jsou naplánovány na dva budoucí víkendy 16.-17. května a 23.-24. května. Konat se budou také první víkend v červnu 6.-7. června vždy od 9 do 17 hodin za pavilonem A. 

„Zahradnické trhy jsou připravovány podle přísných hygienických norem a plně respektují aktuální pravidla pro pořádání trhů. Vše jsme konzultovali s Krajskou hygienickou stanicí. Zdraví je pro nás na prvním místě, proto se akce bude konat na čerstvém vzduchu ve Smetanových sadech, jednotlivé stánky budou rozmístěny v dostatečné vzdálenosti od sebe a pro návštěvníky bude samozřejmě připravena dezinfekce,“ upozorňuje mluvčí Výstaviště Flora Kristýna Buchtová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Výstaviště Flora Olomouc

Štítky flora, výstaviště, zahrada, rostliny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.