pondělí 29. dubna 2024 Robert

Olomoucká zubní lékařka napsala knihu Jedu plomby, určena je pro studenty zubařství

Nikola Smětalová, olomoucká zubní lékařka, nelení ani na rodičovské dovolené. Napsala knihu Jedu plomby, která je určená především pro studenty zubního lékařství a dentální hygieny.

Kniha je z poloviny plná užitečných informací, z poloviny pak poslouží také jako diář, do kterého si můžou budoucí lékaři zapisovat důležité termíny a informace ohledně studia zubního lékařství.

Kniha Jedu plomby se dá pořídit na www.jeduplomby.cz nebo můžete sledovat Nikolu Smětalovou na Instagramu.

„Uvnitř skript se nachází základní přehled informací z oboru stomatologie a měly by tak sloužit jako doplněk k odborné literatuře. Kniha je psána zjednodušenou formou, pro lepší vstřebávání informací," říká Nikola Smětalová. Zájem o knihu je patrný i z faktu, že se na její vznik složili lidé během hithitové kampaně.

„Studentům jsem chtěla nabídnout něco, co si myslím, že v zubním lékařství chybí. Vím dobře, že studium tohoto oboru je dost těžké, proto jsem touto formou chtěla studenty ve studiu pozitivně motivovat," vysvětluje Nikola Smětalová.

Podnikatelskou kariéru odstartovala účast Nikoly v Podnikavé hlavě. „Jsem moc vděčná za to, že jsem se do soutěže přihlásila. Setkala jsem se s milými a inspirativními lidmi," popisuje Smětalová.

Nikola Smětalová absolvovala studium na Univerzitě Palackého, poté pracovala jako zubní lékařka na Klinice zubního lékařství v Olomouci. V současné době je na mateřské dovolené a mimo již napsanou publikaci plánuje další díla.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jedu plomby, Smětalová, zubařství, hygiena, zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.