čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na svačinku po celý den. Matějovo pekařství otevřelo v Olomouci novou pobočku

PR článek

Pulty plné čerstvého pečiva, lahodných cukrářských výrobků a vůně výtečné kávy. To je nově otevřené Matějovo pekařství, jehož novou olomouckou pobočku můžete navštívit v Obchodním centru Haná na Horním lánu. Zde upečené pečivo a farmářské mléčné produkty, které jsou také k dostání, budou základem každé vydatné svačinky, kterou si můžete vyzvednout po celý den.

Matějovo pekařství má vlastní samostatnou filozofii rukodělné malosériové výroby, která čerpá ze starobylých receptur, jejichž základem jsou farmářské suroviny, pocházející od regionálních pěstitelů a chovatelů. Pod rukama nadšených pekařů a cukrářů tak vznikají exkluzívní výrobky, které si pamatujeme od našich babiček. Ať už se jedná o pravý domácí chléb z kvásku se syrovátkou nebo voňavé nadýchané buchty a sladkosti rozmanitých chutí a podob.

V dnešní době ale pekařství nesmí zapomínat také na zdravý životní styl, potřeby a chutě lidí, kteří vyznávají aktivní a moderní způsob života a stravování. Příkladem může být bílkovinový chléb, celozrnné, či špaldové pečivo, které je okořeněno sezónními bylinami, jako například mědvědím česnekem, nebo třeba rajčaty.

Olomoucká pobočka jihomoravského Matějova pekařství je vybavena vlastní pecí, ve které se pečou pouze vlastní čerstvé výrobky, nikoliv zmrazené. Najdete zde ale také skvělé výrobky studené kuchyně, zdravé obědové krabičky, minipizzy, sendviče, či krajíce chleba se sezónní zeleninou. To vše doplněné pravou italskou kávou Piacetto je jednoznačná záruka kvalitní nejen svačinky.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pekařství, olomouc, haná, matějovo, pečivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.