neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První prodejna K&V ELEKTRO na Moravě slaví první rok fungování. Ke každému nákupu nabízí LED žárovku zdarma

PR článek

Před rokem, v létě 2019, otevřela společnost K&V ELEKTRO svou první pobočku na Moravě, a to přímo v Olomouci v ulici Stará Přerovská. Pro firmy i běžné spotřebitele nabízí širokou škálu elektroinstalačního materiálu či například svítidel na míru dle individuálních potřeb každého zákazníka. Povídali jsme s si Romanem Dočkalem, regionálním ředitelem K&V ELEKTRO.

Jak byste popsal v pár větách K&V ELEKTRO?
K&V ELEKTRO je česká rodinná firma, která se věnuje maloobchodnímu i velkoobchodnímu prodeji elektroinstalačního materiálu již od roku 1991. V současné době existuje 16 poboček v 11 městech České republiky.

Čím je firma charakteristická?
Mimo to, že u nás zákazník dostane prvotřídní zboží a dokážeme mu poradit ve výběru, obsloužíme jej ve velmi krátké době bez zbytečného čekání. Dále organizujeme spoustu akcí pro zákazníka s hodnotnými dárky, například již naši tradiční sezónní akci, kolo štěstí a navíc k jakémukoliv nákupu u nás na prodejně LED žárovku zdarma a dobrá káva ke snídani je samozřejmostí. Na prodejně v Olomouci najdete přes 30 tisíc položek skladem od více než 500 českých i světových výrobců. Suma sumárum, K&V ELEKTRO patří k pěti nejvýznamnějším firmám v tomto oboru u nás.

Co u vás zákazníci najdou, když osobně dorazí?
Součástí pobočky v Olomouci je také showroom, kde si můžete prohlédnout vystavená a plně funkční stylová LED svítidla, designové zásuvky a vypínače i další kvalitní produkty. To vám usnadní představu o tom, jak bude výrobek vypadat ve vaší domácnosti. Prodejna na Staré Přerovské je navíc kompletně bezbariérová, platit se dá hotově i kartou.

Jaké jsou v současné době trendy ve svítidlech?
K&V ELEKTRO reaguje na nejnovější trendy, co se týče elektrotechniky a svítidel. V současné době je velká poptávka po LED páscích a svítidlech obecně, jde to ruku v ruce například s trendy v kuchyních, kde se tato svítidla hojně používají.



Můžu si u vás nakoupit i přes internet?
V případě, že raději vybíráte zboží v klidu doma, využijte náš e-shop E1.cz. V něm si pohodlně navolíte všechno zboží, které potřebujete, a následně si jej u nás zdarma vyzvednete. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.