neděle 5. května 2024 Klaudie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Butik Emily MÓDA připraví na sezónu u vody jakoukoliv ženu. Plavky všech velikostí nabízí se slevami

PR článek

Nadměrný ručník, žabky a perfektní plavky jsou vše, co potřebujete pro zábavný den u vody. Každá žena si přijde na své v olomouckém butiku Emily MÓDA, který si před letní sezónou připravil velkou slevovou akci na plavky všech velikostí, které do 20. června prodává až se čtyřiceti procentní slevou. Velký výběr nejen plavek, ale i krásného spodního prádla, šatů, kalhot nebo bundiček najdete v budově Namiro na Palackého ulici.

Perfektní plavky pro svůj typ těla zde sežene každá žena. Milý personál butiku navíc ochotně a odborně poradí, ve kterých plavkách nejvíce vynikne vaše přirozená ženskost. Nezáleží, jestli jste spíš typem postavy hruška, jablko nebo přesýpací hodiny, s plavkami PrimaDonna Swim z butiku Emily MÓDA se stane každá žena hvězdou u bazénu.

Stylový butik Emily MÓDA najdete v Olomouci v budově Namiro u „ušáku“ na Palackého ulici. Více informací najdete na webových stránkách butiku. Aby vám již žádná slevová akce neunikla, sledovat jej můžete i na Facebooku nebo Instagramu.

Máte malý pas, ženské boky a plná stehna? Pak budete vypadat krásně v bikinách, které váš krásný pas zdůrazní. Přidejte horní část bikin ve světlé barvě, abyste upoutali pozornost na svůj výstřih a daleko od boků. Joy bikiny v letní oranžové a tmavě modré předvedou vaše elegantní linie v nejlepším světle. Sofistikovaným doplňkem, se kterým vám v Emily MÓDA poradí, budou strečové šaty, které obepínají horní část těla a elegantně zakrývají boky.


Pokud máte plná prsa, štíhlé nohy, ale tendenci přibývat na váze kolem svého středu, vylepšete své ženské křivky v plavkách s krásným výstřihem. Skvěle budete také vypadat v nízkých kalhotkách se stuhami. Stylové topy a kalhotky Maya mají módní háčkovací motiv. Elegantní střih přidává hloubku košíčkům a nastavitelné popruhy lze nosit rovnou nebo kolem krku ve stylu ohlávky. V butiku Emily MÓDA k dispozici ve světle žluté nebo stylové černé!


Nebojte se předvést svou postavu přesýpacích hodin. Doporučujeme pestrobarevné bikiny se sexy výstřihem Sunset Love. Ty jsou vybaveny barevnou paletou připomínající západ slunce na pláži. Vrchní část s odnímatelnými popruhy se krásně spojuje s nastavitelnými kalhotkami s vysokým pasem pro váš krásný vzhled.


Kratší nohy prodlužíte pomocí kalhotek s vysokým pasem. Dalo by se také rozhodnout pro bikiny ve stylovém vzoru, aby se tkanina v pase zdála světlejší a vzdušnější. Vyzkoušejte elegantní kalhoty Kala s vysokým pasem, které lichotí všem typům pleti a vytváří efektní siluetu.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky plavky, emily, móda, namiro, butik, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.