pátek 3. května 2024 Alexej

Olomoucké AGE Centrum instalovalo na Šibeníku vyvýšenou lavičku

Od pondělí 13. července mají všichni kolemjdoucí i ti, co čekají na tramvaj na zastávce Šibeník, možnost posadit se a odpočinout si na nové vyvýšené lavičce. Ta vznikla v prostoru mezi zastávkou a zdravotním centrem AGE Centrum. Zvlášť seniorům, kteří toto zařízení navštěvují, takový prostor pro odpočinek při čekání na spoj chyběl.

Projekt s názvem „Toto místo je pro všechny“ se spojilo olomoucké AGE Centrum v zastoupení doktorkou Dagmar Malotovou, Krajská rada seniorů v čele s paní Milenou Hesovou, statutární město Olomouc v zastoupení paní náměstkyní Evou Kolářovou a TV Šlágr, která nákup lavičky sponzorovala.

AGE Centrum je nestátní zdravotnické zařízení poskytující služby v oborech medicíny dlouhodobé péče, geriatrie, psychiatrie, psychoterapie a denního psychiatrického stacionáře. Zajišťuje péči pro pacienty s chronickými onemocněními, disabilitou, pacienty ve věku nastupujícího stáří, seniory a pacienty s psychickými potížemi nebo vyžadující dlouhodobou zdravotní péči. Veškeré služby jsou hrazeny ze zdravotního pojištění.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto AGE Centrum

Štítky olomouc, age, centrum, lavička, šibeník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.