pátek 3. května 2024 Alexej

Technické služby hledají nového předsedu představenstva

Městská akciová společnost, Technické služby města Olomouce, vyhlásila výběrové řízení na předsedu představenstva. Předpokladem pro získání pozice je ukončení VŠ vzdělání a praxe na manažerské pozici minimálně 5 let. Dále znalost fungování a financování akciové společnosti a orientace v oboru. Přihlášky mohou zájemci podávat od 1. září do 19. října.

Na pozici předsedy představenstva, dříve ředitele společnosti, se může přihlásit každý, kdo má ukončené VŠ vzdělání ekonomického, právního, ekologického nebo technického směru a praxi na manažerské pozici minimálně 5 let. Dalšími požadovanými předpoklady jsou znalost fungování a financování akciové společnosti, orientace v oboru, občanská a morální bezúhonnost.

Technické služby města Olomouce, společnost stoprocentně vlastněná městem, zabezpečují svoz a likvidaci komunálního odpadu, opravy a údržbu komunikací, čistění města, provoz a údržbu veřejného osvětlení a světelných signalizačních zařízení i údržbu veřejné zeleně. „Zajímá nás kvalita služeb, kterou Technické služby města Olomouce zajišťují. Na ni se zaměřujeme a snažíme se, aby nadále posilovala. A právě na kvalitě bude stát i výběr vhodného kandidáta,“ objasnil primátor Miroslav Žbánek.

Městské akciové společnosti jsou od roku 2019 spravovány podle tzv. německého modelu řízení. Vedení akciové společnosti Technické služby města Olomouce tvoří tříčlenné představenstvo. Někdejší funkci ředitele tak nově nahradila pozice jeho předsedy.

Více informací o přihlášce do výběrového řízení naleznete  ZDE

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Olomouc, Technické služby města Olomouce, výběrové řízení, práce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.