pondělí 29. dubna 2024 Robert

Návštěvníci olomoucké Galerie Šantovka budou při příchodu upozorňováni na roušky personálem

Ostraha nákupního centra Galerie Šantovka v Olomouci bude od čtvrtka upozorňovat příchozí zákazníky na opětovnou povinnost mít uvnitř komplexu nasazeny roušky. Zároveň budou u vchodů do nákupního centra rozmístěny piktogramy a informační materiály ministerstva zdravotnictví. "Galerie Šantovka je připravena na zavedení povinnosti nosit roušky," řekl mluvčí nákupního centra Juraj Aláč.

Piktogramy upozorňujícími na nutnost nošení roušek v prostorách obchodního centra budou označeny všechny vstupy. Zároveň tam bude umístěn informační materiál ministerstva zdravotnictví o bezpečném nakupování. „Ostraha objektu bude upozorňovat příchozí na nutnost nošení roušek ve vnitřních prostorách obchodního centra,“ uvedl Aláč, podle kterého provozovatelé obchodů a provozoven byli o novém nařízení informováni dnes.

Roušky si zákazníci můžou koupit přímo v Galerii Šantovka na 17 místech. „Jejich seznam, umístění, typ prodávané roušky a ceny budou zveřejněny na sociálních sítích a webu. Seznam bude také k dispozici u všech pracovníků ostrahy a na infostánku,“ podotkl Aláč.

U všech vstupů do nákupního centra Galerie Šantovka a v části s restauracemi a občerstvením jsou od března umístěny stojany s dezinfekcí. „Jsou pravidelně doplňovány. Veškerá opatření v rámci zvýšené dezinfekce prostor a mimořádného úklidu jsou realizována bez přerušení již od začátku pandemie v březnu,“ dodal mluvčí.

Obchodní komplex Galerie Šantovka byl otevřen v roce 2013 nedaleko historického centra Olomouce a patří mezi deset největších nákupních center v zemi. Je v něm 200 obchodů a má prodejní plochu 46 tisíc metrů čtverečních.

Autoři | Foto galeriesantovka.cz

Štítky ČR, koronavirus, trh, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.