neděle 5. května 2024 Klaudie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Den s lesní pedagogikou pořádají příští týden na Svatém Kopečku Arcibiskupské lesy

PR článek

Společnost Arcibiskupské lesy a statky Olomouc, která je správcem největšího soukromého lesního majetku v České republice, pořádá v úterý, 22. září, den s lesní pedagogikou s názvem Po stopách zvěře. Akce se uskuteční ve venkovním areálu sídla společnosti na Svatém Kopečku a návštěvníkům nabídne zábavný a naučný program pro celou rodinu.

Brány venkovního areálu Arcibiskupských lesů a statků Olomouc s.r.o. se široké veřejnosti otevřou v úterý, 22. září. V dopoledních hodinách bude program patřit mateřským a základním školám, které budou mít za úkol následovat stopy zvěře a splnit soutěžní disciplíny spojené s lesní tematikou. Podobný program, doplněný o výtvarné dílničky a ochutnávku produktů z lesa, čeká i na návštěvníky z řad široké veřejnosti od 14 hodin.

Více informací o akci zájemci naleznou na webu www.alsol.cz

,,Účastníci akce se zábavnou formou seznámí s lesním biotopem, funkcemi lesa, naučí se o dřevě či se mohou dozvědět něco o myslivosti. Pro nejmenší jsou připraveny výtvarné dílničky, kde si děti mohou vyrobit zvířecí masku,“ popisuje připravovaný program jednatel společnosti Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. Ing. Petr Skočdopole a dodává, že akce je přizpůsobená bezpečnostním opatřením v souvislosti s probíhající epidemií.

,,Vzdělávací akci jsme původně plánovali na jaro letošního roku, abychom navázali na loňský první ročník, ale bezpečnostní situace tomu nedovolila, proto jsme se rozhodli program přesunout na podzim,“ vysvětluje Ing. Petr Skočdopole, jednatel společnosti Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o. a dodává, že akce proběhne ve venkovním areálu v souladu s aktuálními bezpečnostními opatřeními.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto alsol.cz

Štítky olomouc, kopeček, les, arcibiskupské lesy, hra, škola, odpoledne

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.