středa 24. dubna 2024 Jiří

Hanáci sú držáci! Na Instagramu baví profil s příspěvky ohledně stále otevřené UPOL

Většina vysokých škol v České republice přešla do online režimu. Tohle se ale zatím netýká Univerzity Palackého v Olomouci, proto také vznikají zábavné příspěvky na Instagramu pod názvem "upol.memes".

„Miluji to! Baví mě, jak vtipně profil reaguje na novinky, které se týkají naší univerzity,“ řekla Lucie, studentka Filozofické fakulty UPOL. Stejně to vidí i další studentka stejné fakulty. „Musím říct, že se vždycky pobavím. Ještě více mě to ujišťuje v tom, že jsem si vybrala správnou univerzitu,“ smála se Dominika.

Každý student to má jinak. Někdo se raději učí prezenčně ve škole, jiní zase online z pohodlí domova. „Z domu se lépe soustředím a naučím se toho více,“ prozradila Nikola. Rozdílně se vyjádřila Dominika. „Jsem moc ráda, že můžeme mít většinu předmětů prezenční formou,“ sdělila současná studentka druhého ročníku Univerzity Palackého v Olomouci.

„Myslím, že nám prezenční výuka dá více. Dokážeme se více soustředit,“ souhlasí Lucie s předchozí studentkou.

Profil má v popisku, že se jedná čistě o studentský a neoficiální účet. Přesto během pár měsíců získal už téměř 4500 sledujících. Ještě jednou tolik a bude to téměř jako oficiální účet univerzity.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky UPOL, memes, výuka, Instagram, Olomouc, vysoká škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.