neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové možnosti bydlení. V obci Křelov-Břuchotín bude stát 30 rodinných domů se zahradami

PR článek

Firma FND Stavby dokončila stavební projekt v obci Křelov. Pro velký úspěch navazuje na výstavbu dalším projektem na druhém konci obce, kde postaví 30 zděných rodinných domů. Předpoklad výstavby je plánován na jaro roku 2021.

„Jestliže chcete bydlet ve svém a krásném domě se zahradou blízko Olomouce, přicházíme s řešením. Vybírat můžete ze tří typů dvoupodlažních domů, které se liší několika atributy. Zejména svou dispozicí 4+kk nebo 5+kk, velikostí zahrady a užitné plochy. Každý dům má navíc vyhrazena dvě parkovací stání – jedno v garáži a jedno před domem, jeden typ domu je dokonce vybaven dvojgaráží. Jedná se o nízkoenergetické domy třídy B, díky kterým ušetříte na spotřebě tepla,“ popisuje nový projekt Ing. Patrik Legut, jednatel FND Stavby s.r.o., která plánuje výstavbu domů.

Firma na důvěru je investiční skupina, která mimo staveb zajišťuje i finanční a hypoteční služby, realitní služby, a také provozuje autopůjčovny. FND zkrátka poskytuje svým klientům komplexní služby na jednom místě.

Nové možnosti bydlení budou vybudovány v klidné lokalitě obklopené zelení a přírodou, vzdálené pouhých pět kilometrů od Olomouce. Křelov-Břuchotín nabízí standardní občanskou vybavenost a široké možnosti sportovního vyžití. Nedaleko se nachází cyklostezka, turistické stezky, přírodní koupaliště Poděbrady, CHKO Litovelské Pomoraví a kulturní památky jsou z obce dostupné do třiceti minut autem.

Užitná plocha nových Domů Křelov se pohybuje v rozmezí 130-162 metrů čtverečních, plocha pozemku v rozmezí 396-735 metrů čtverečních. „Prostorné domy s velkou zahradou jsou v dnešní době velmi vyhledávanou nemovitostí. Proto chceme vybudovat přesně takové domy, které postavíme s téměř kompletním vybavením vysokého standardu. Na rozdíl od ostatních firem toto vybavení včetně pozemku a veškerých služeb zahrnujeme do ceny nemovitosti,“ uvádí Ing. Patrik Legut. Zároveň dodává, že následně postačí jen vybavit kuchyň a zabudovat osvětlení. Samozřejmostí je vyhovění klientským změnám a přáním.

Společnost FND Stavby je dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá nejen výstavbou developerských projektů, ale také stavbou rodinných domů na klíč a rekonstrukcemi. „Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se jeho představám maximálně vyhovět k jeho největší spokojenosti. Teprve pak jsme i my z dobře odvedené práce spokojení,“ dodává na závěr pan Legut.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bydlení, domy, křelov, břuchotín, rodina, novostavba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.