pondělí 29. dubna 2024 Robert

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte svůj vůz na zimu. Zimní radovánky začínají v AUTO - Rolný

PR článek

Zimní sezóna se blíží a s ní také pravidelná údržba auta před chladnými měsíci. Připravte svůj vůz na zimu a navštivte AUTO - Rolný v Olomouci a Prostějově. V obou městech na ulici Brněnská. Odborníci v těchto autorizovaných servisech vozů značky FIAT vám poskytnou tu nejlepší péči. Značka Mopar je totiž zárukou profesionální údržby vašeho vozu.

Již tradičně je s příchodem podzimu, pro majitele vozů FIAT připravena možnost si v servisech AUTO - Rolný nechat odborně připravit a zkontrolovat vůz na zimu. Cena zimní servisní prohlídky je do konce listopadu 499 korun.

Až do 30.11. platí také sleva 20% na vybrané originální náhradní díly včetně čelních skel, výfukových soustav, filtrů nebo stěračů. 

Autorizované servisy AUTO - Rolný vám poskytnou ty nejlepší služby sezónní údržby vozů FIAT. Kontroly provádí s mimořádnou přesností a za použití originálních náhradních dílů. Se svými odbornými znalostmi jsou svým zákazníkům v Olomouci a Prostějově stále k dispozici. 

AUTO - Rolný, autorizované servisy vozů FIAT, můžete navštívit v Olomouci a Prostějově na ulicích Brněnská. Více informací o podzimní akci, otevírací dobu a kontakt na jednotlivé pobočky naleznete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.