pondělí 29. dubna 2024 Robert

Pouhá dvě kliknutí, velká pomoc a podpora pro Tyflocentrum, organizaci pro zrakově postižené. Pomozte i vy

Tento rok se ekonomická krize dotkla mnoha firem a lidí. Také denní centrum pro zrakově postižené Tyflocentrum Olomouc ztratilo v letošním roce několik dárců a přišli tak o nemalou finanční podporu. A protože je kvalita jejich služeb a zajištění práce pro zrakově postižené jejich prioritou, snaží se najít možnosti, jak získat podporu na rozvoj organizace. Jedním ze způsobů, jak získat alespoň nějaké finance je výhra divoké karty v projektu ČSOB pomáhá regionům. K výhře jim můžete pomoci i vy! Stačí pouhá dvě kliknutí, která pro Tyflocentrum znamenají obrovskou pomoc.

Pro Tyflocentrum můžete hlasovat až do dnešní půlnoci (20.11.2020) na této adrese: ZDE 

Díky získaným hlasům může Tyflocentrum vyhrát divokou kartu, která je posune do dalšího kola. ve kterém mohou obdržet finanční podporu právě od ČSOB a veřejnosti na podporu a rozvoj sociální firmy Ergones a jejich zaměstnanců se zrakovým postižením a to až do výše 50 000,- tisíc korun. Každý hlas má pro ně opravdu velký význam a může centru pomoci.

Téměř 80 % osob se zrakovým postižením nemá zaměstnání a obtížně se prosazuje na trhu práce i ve společnosti. Tyflocentrum jim poskytujeme zázemí pro seberealizaci a lepší uplatnění.

Tyflocentrum Olomouc je obecně prospěšná společnost (organizační struktura). Poskytuje 3 registrované sociální služby (sociální rehabilitace, sociálně aktivizační služba, odborné sociální poradenství) a doplňkové služby (odstraňování bariér, půjčovna pomůcek a tandemů, technická podpora) pro zrakově postižené. Základní náplní činnosti TyfloCentra je provozování centra denních služeb pro zrakově postižené osoby z Olomouckého kraje.

Ohodnoť článek

Štítky Tyflocentrum, pomoc, hlasování, zrakově postižení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.