neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Koupí dobročinného adventního kalendáře podpoříte děti s postižením

Blíží se čas Vánoc, což je ideální příležitost k tomu, abychom udělali nějaký ten dobrý skutek a podpořili ty, kteří naši pomoc opravdu potřebují. Jednou z možností je zakoupení dobročinného adventního kalendáře Společnosti pro ranou péči, která se stará o děti s těžkou vadou zraku nebo kombinovaným postižením.

„I tento rok můžete udělat radost sobě nebo blízkým a zakoupit čokoládový Adventní kalendář. Podpoříte děti s postižením, které máme v péči, v současné době je to 100 rodin,“ říká Jarmila Juříčková z olomoucké pobočky Společnosti pro ranou péči.

Společnost pro ranou péči je zakladatelem oboru rané péče v ČR a svou profesionální činnost provozuje již 30 let. Zaměřuje se především na včasnou pomoc rodinám pečujícím o dítě se zrakovým, tělesným, mentálním a kombinovaným postižením, s poruchami autistického spektra, předčasně narozené, s opožděným a ohroženým vývojem od 0 do 7 let. Dostupnost zajišťují pracoviště v krajských městech – v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě a Českých Budějovicích.

Kalendář stojí 150, Kč, objednat si jej můžete na e-mailu jarmila.jurickova@ranapece.cz a po telefonické domluvě můžete vyzvednout v pracovišti Společnosti pro ranou péči.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky kalendář, dobročinnost, Společnost pro ranou péči, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.