neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte s BPS Mobil a Olomouckou Drbnou a vyhrajte mobilní telefony Honor 8X nebo Honor 7A

PR článek

V předvánočním čase si Olomoucká Drbna společně s olomouckou firmou BPS Mobil připravila soutěž o telefony značky Honor a selfie tyč. V současné době je BPS Mobil autorizovaným servisem značek HUAWEI a HONOR. Navíc provádí opravy značek jako Samsung, Apple, Xiaomi, Cubot, Nokia a dalších výrobců.

Jak se zapojit do soutěže? 

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku na konci článku a mít trochu štěstí při losování. Na soutěžní otázku můžete odpovídat až do středy 16. prosince do 12:00, poté proběhne losování. 

O co se soutěží?

Více informací o olomouckém servisu BPS Mobil naleznete na jeho webových nebo facebookových stránkách. Osobně můžete servis a prodejnu navštívit také na ulici V Hlinkách vedle restaurace Kamel.

Hlavní cenou je mobilní telefon Honor 8X. Tento telefon v sobě kombinuje vše, co každý náročný uživatel smartphonu potřebuje. Na první pohled vás ohromí perfektním a promyšleným designem, který se může pochlubit kvalitním skleněným zpracováním. Kromě kvalitního výkonu a perfektní grafiky v sobě ukrývá prostornou vnitřní paměť nebo výkonný duální fotoaparát disponující rozlišením 20 Mpix. Díky umělé inteligenci s ním pořídíte opravdu prvotřídní snímky. Ty si prohlédnete na rozsáhlé FullView obrazovce, jež se rozprostírá na 91 % plochy bezrámečkového těla.

Další výherce získá mobilní telefon Honor 7A a na posledního v pořadí čeká originální Honor selfie tyč.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete v článku o BPS Mobil, který před časem vyšel na Olomoucké Drbně či na nových webových stránkách BPS mobil.

Nahlédněte do útrob autorizovaného servisu BPS Mobil. Proč se vyplatí telefon přinést rovnou tam?

BPS Mobil působí na trhu s mobilními telefony od roku 2000, tedy od doby, kdy byly telefony NOKIA na vrcholu. Od těch dob již uplynula spousta času, kluci z BPS Mobil tu však stále jsou a neustále rozšiřují své služby. V době koronaviru rozjeli...


Soutěž byla ukončena. Vítězi se stávají Lukáš Janík, Josef Zvonek a Lubomír Táborský. Vítěze budeme kontaktovat. Gratulujeme k výhře!

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.