pátek 29. března 2024 Taťána

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proletět se vrtulníkem nebylo nikdy jednodušší. Projekt Rozlétejme Česko právě startuje

PR článek

Let vrtulníkem je snad snem každého z nás již od útlých let. Ať už sen být pilotem, nebo se svobodně vznést do vzduchu a dívat se na svět ptačíma očima. Má v sobě však zarytý jakýsi punc luxusu a bohatství. Jasně, koupě vrtulníku není vůbec levná věc, ani pilotní výcvik. Ale přesto je dnes možné proletět se vrtulníkem za rozumnou cenu!

Společnost FOR FREE DAYS ve spolupráci s HELI CZECH s. r. o. připravila pro všechny občany České republiky projekt „Rozlétejme Česko“. V jehož rámci navštíví s vrtulníky a piloty přes 300 krásných míst zahrnující města a památky po celém Česku. Cílem projektu je nabídnout všem lidem možnost proletět se vrtulníkem kousek od svého domova a vyfotit si tak své město nebo dům, a přitom obdivovat krásy naší země, majestátní hrady a zámky nebo důvtipné půdorysy historických center z ptačí perspektivy.

Lety jsou jedinečné v tom, že lidem nabízí šanci proletět se vrtulníkem, aniž by museli jezdit daleko. Samotný přelet vrtulníku na místo vzletu je velice nákladný a spoustu zájemců odradí. To je důvod, proč se společnost FOR FREE DAYS rozhodla přiletět přímo za lidmi a dát jim tu možnost proletět se nad místem, které jim je nejdražší a to jen za pár stovek.

O bezpečnost a provádění letů se stará společnost HELI CZECH s.r.o., která je již zaběhlou firmou poskytující služby spojené s lety vrtulníkem. Zkušení piloti mnohdy z řad Armády ČR a osvědčené, komfortní vrtulníky vám dodají potřebnou dávku odvahy zkusit něco nového, zcela unikátního.

FOR FREE DAYS nabízí také další zážitky spojené s vrtulníky. Můžete si přímo vyzkoušet, jaké je to být pilotem anebo prožít kouzelný romantický let se svou drahou polovičkou při východu nebo západu slunce nad Sněžkou anebo letem v noci. Pro opravdové vrtulníkové fanoušky jsou v nabídce připravené také adrenalinové lety, semináře a vzdušné souboje legend nebes AH-1 COBRA, MIG 15, MI-24.

A co víc? Společnost FOR FREE DAYS připravila pro všechny čtenáře DRBNY časově limitovaný slevový kód s 10 % slevou na všechny produkty. Proto neváhejte a obdarujte sebe a své blízké něčím opravdu originálním ještě dnes. Při nákupu zadejte slevový kód 1234 a nenechte si dárky na letošní Vánoce uletět! Své město nebo oblíbené místo najdete na mapě přes tento odkaz.

Jste náročnější a chtěli byste větší adrenalin? Využijte možnosti „Mise AH-1 Cobra“ anebo vzdušných soubojů AH-1 Cobra vs. Mig-15 a zažijte to, co jen tak někdo nezažil. Mise si můžete prohlédnout ZDE mezi LEGENDAMI NEBES a vzdušné souboje najdete pod tímto ODKAZEM.

Pěkné Vánoce plné pohody a úžasných dárků přeje FOR FREE DAYS.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky rozlétejme česko, lety, vrtulník, zážitek, heliczech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.