pondělí 29. dubna 2024 Robert

Program na Štědrý den: Maraton pohádek, Pelíšky, Sám doma či koncert Karla Gotta

Rodiny se dnes sejdou u vánočního stromečku, předají si dárky a skoro každý z nás ochutná i kousíček z cukroví. Ke Štědrému dni neodmyslitelně patří i televize. Řada lidí se dívá na pohádky a tak podobně. Takže… Na co se dnes můžeme těšit?

Tradičně budou na České televizi hlavně české pohádky. Na ČT1 bude před čtvrtou hodinou odpoledne Šíleně smutná princezna, před půl šestou Byl jednou jeden král. Od sedmi hodin se můžete těšit na novou pohádku O vánoční hvězdě.

Zajímavý je program na ČT1 k večeru, když asi všichni budeme mít po rozbalování dárků. O půl deváté začne klasická česká pohádka Tři oříšky pro Popelku. A ihned po ní bude jedna z neoblíbenějších českých komedií. Pelíšky. Na ty se můžete těšit od 21.55.

Sám doma? Kolem osmé hodiny na Primě

Další vánoční klasickou je americká rodinná komedie Sám doma. Tu zná asi většina z nás. K vidění bude na televizi Prima od 20:15.

Stanice Nova nabídne od 18:30 Princeznu se zlatou hvězdou a od čtvrt na devět pohádku Tři bratři.

Pokud máte pohádek dost, můžete si večer zpříjemnit hudbou. Na ČT2 uslyšíte od 19:55 vánoční koncert Karla Gotta z pražské Lucerny, který se konal roku 1996.

A co si pustíte vy na Štědrý den?

Celý program nalezente například ZDE.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Česká televize, Profimedia.cz

Štítky Vánoce, program v TV, pohádky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.