pátek 26. dubna 2024 Oto

ANKETA: Blíží se Valentýn. Vyberte nejromantičtější místo v Olomouci

Venku to sice vypadá na podzim, jaro už ale klepe na dveře, a proto jsme pro vás znovu přichystali anketu, tentokrát s nejromantičtějšími místy v Olomouci, tak vyberte, které je podle vás to nejlepší.

Svatý Kopeček

Všichni v redakci jsme se shodli, že romantika a výhled ze Svatého Kopečku k sobě rozhodně patří. Každý, kdo někdy seděl na Svatém Kopečku a shlížel na historické město Olomouce, nejlépe po boku drahé polovičky, nám musí dát za pravdu, že tohle místo je na prví rande jako dělané.

Poděbrady

Kousíček od Olomouce se nachází další typ pro strávení romantické chvilky. Přírodní koupaliště Poděbrady, které je hned za Řepčínem, nabízí svým návštěvníkům mnoho zážitků. Nejen, že se tady v létě parádně zchladíte v křišťálové vodě, naberete bronz a pořádně se zrelaxujete, pro opravdové romantiky je na Poděbradech k dispozici půjčovna loděk. Potom si už jen stačí počkat na západ slunce a máte romantiku jako z pohádky.

Olomoucké parky

Olomoucké parky jsou jasným kandidátem pro romantické místo v Olomouci. Kam jinam se jít v neděli odpoledne s drahou polovičkou projít, nebo si jen tak k večeru sednout na lavičku a prožít krásný večer.

Šantovka

A teď něco pro fajnšmekry. Dát si rande na sedačkách v Šantovce nebo na lavičce u ní, může být taky pořádná romantika. No jo, holt, když v zimě není kam jít a všude je zima, Šantovka může být docela fajn místo. Pokud jsme vás tak trochu nainspirovali na tohle netradiční místo, tak hlavně pro vás pánové, nezapomeňte si vzít pořádně naplněnou peněženku. Máte tam totiž vše potřebné po ruce.

ZOO Olomouc

Jen kousek od Olomouce můžete zažít další super rande. Pokud máte rádi procházky a k tomu ještě zvířata, zoo je to správné místo pro strávení romantické chvilky. Rozjímání nad roztomilou opičkou nebo dominantním lvem sebere přece každého.

Noční centrum města

Kolik romantiky dokáže udělat takové město v noci. Osvětlené uličky s historickými domy skoro naladí atmosféru francouzského prostředí, pak už chybí jen ta Eiffelovka.

Dómské návrší

Ve dne nebo v noci, při pohledu na Katedrálu svatého Václava Vás polije romantika jako blázen.

18. patro v budově RCO

Tenhle typ romantiky se týká spíš mladých. Kdo byl někdy na tomto místě, ví, že hlavně noční výhled na Olomouc na útulném místě nejvyššího patra budovy, umí naladit moc hezké chvilky.

Nenašli jste mezi námi vybranými tipy Vaše oblíbené romantické místo? Dejte nám vědět do komentářů na Facebooku nebo na e-mail redakce@olomouckadrbna.cz

Vyberte nejromantičtější místo v Olomouci:

Celkem hlasovalo189 čtenářů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.