sobota 20. dubna 2024 Marcela

ANKETA: Do kterého nákupního centra v Olomouci chodíte nejraději?

Je tu další anketa, tentokrát na téma nákupních center v Olomouci. Ve městě jich je opravdu mnoho a přibývají stále nové obchodní domy, a tak nás zajímá, který je váš ten nejoblíbenější?

Olympia Olomouc

Kdysi nejnavštěvovanější obchodní centrum v Olomouci, bylo postaveno v roce 2004. V té době to bylo nákupní centrum s největší nabídkou módních obchodů. Olympia Olomouc, která se nachází na okraji města u dálnice ve směru na Ostravu, byla architektonicky navržen tak, aby připomínala venkovskou usedlost s větrným mlýnem a sýpkou, která má připomínat místní tradici.

Galerie Moritz

Obchodní centrum Moritz je v Olomouci otevřeno od roku 2012, kdy zde bývalý obchodní dům PRIOR prošel komplexní rekonstrukcí. Dnes stojí v srdci Olomouce zmodernizované obchodní cetrum, ve kterém návštěvníci najdou okolo pětatřiceti obchodů, také útulnou kavárnu a v přízemí také supermarket.

Galerie Šantovka

Nákupní centrum Šantovka se svou plochou v rozloze 46.000m2 patří mezi největší obchodní centrum v Celém Olomouckém kraji. Nachází se v samotném centru Olomouce a v bezprostřední blízkosti historického centra. Návštěvníci zde nenajdou jen oblíbené obchody s módními značkami, ale i příjemné kavárny, kvalitní restaurace, také multikino, divadlo a bowling s osmnácti dráhami.

Olomouc City

Nákupní centrum Olomouc City bylo otevřeno v roce 2005 jako součást hypermarketu Globus. V nákupním centru je i multikino se sedmi kinosály a před postavení Šantovky, to byl jediný multiplex s pohodlnými sedadly a nejmodernější technologií v Olomouci.

Obchodní centrum Haná

Obchodní centrum Haná bylo otevřeno v roce 2002 na okraji města Olomouce v lokalitě Horní lán. Centrum obsahuje celkem pětašedesát jednotek obchodů, služeb, občerstvení a restaurací. V OC Haná se nachází i velký hypermarket Tesco, který je otevřený až do půlnoci.

Do kterého nákupního centra v Olomouci chodíte nejraději?

Celkem hlasovalo1533 čtenářů

Autoři | Foto Jan Hrinda, www.honzayk.cz, Facebook nákupních center

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Alena Pitner

Olympia vůbec, ostatní tak jednou,dvakrát do roka a to velice nerada a většinou jako doprovod. A nákupní park Bělidla jsem ještě ani nenavštívila

pondělí, 20. ledna 2020, 17:17

Jaroslava Roháčová

Do nákupních center chodím pouze z nutnosti a s krajním odporem.

pondělí, 20. ledna 2020, 07:54

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.