sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Pozměněno: SWAP se vrací na scénu!

Oblíbená akce SWAP/VÝMĚNA se brzy vrací! Konat se bude 21. května 2023 od 14:00 do 17:00 v sále Kulturního klubu DUHA. Tuto příležitost využijte k výměně nepotřebných, ale zachovalých věcí s ostatními.

Výměnný bazárek přilákal již mnoho zájemců, kteří přišli vyměnit věci, které již nepotřebují, ale mohou udělat radost někomu jinému. Tato akce je určena pro všechny věkové kategorie a je zcela zdarma.

SWAP je zkratkou pro výměnný bazárek, jehož smyslem je vyměňovat mezi sebou nepotřebné, ale zachovalé věci, čímž se snažíme o ekologičtější přístup a pomoci naší planetě. Je možné vyměňovat cokoli, ale je důležité, aby věc byla čistá a funkční. Pokud některé z těchto kritérií nejsou splněny, je fér o tom informovat.

"SWAP si postupně nachází své příznivce a lidé už vědí, že v sále Kulturního klubu DUHA pořádáme akci, při níž mohou zájemci získat zdarma nejrůznější věci, jako jsou oblečení, boty, bižuterie, knihy, rostliny a další. Toto je příležitost pro všechny, aby mohli nabídnout své věci někomu jinému a zároveň si odnést něco, co by jim mohlo být užitečné," vysvětlila 1. náměstkyně primátora pro kulturu Milada Sokolová.

Letošní SWAP se opět uskuteční za podpory Statutárního města Prostějova a Zdravého města Prostějova. "Není nic lepšího pro životní prostředí, než když nabídneme druhou šanci našim nepotřebným věcem. Přineste vše, co nepotřebujete, a nabídněte to někomu jinému. Věci si jistě najdou svého dalšího uživatele, který tuto výměnu rád využije," doplnila náměstkyně pro sociální oblast Marcela Župková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.